Abortusz 12. hét után?
Figyelt kérdés
Későn vettük észre, pozítiv lett a teszt, ez esetben mi a teendő? Örökbe adás nem lehetséges.
Bíráskodó válaszolok kíméljenek,épp elég nehéz ez.
19/l
2014. márc. 31. 14:53
51/73 A kérdező kommentje:
13hetesen hogy rugdosna te szerencsétlen?
2014. ápr. 2. 20:11
52/73 anonim válasza:
Szerintem tartsd meg, nemfogod megbanni. Par nap es maskent fogsz gondolkozni. Hidd el, most mar megkell h. tartsd, tobb napig ez lesz eszedben, de mint irtam, par nap es boldog kismama leszel.Ne csinalj butasagot, minden jo lesz, minden megoldodik.
53/73 A kérdező kommentje:
nincs lakásom,nincs állásom. miből tartsam el?
2014. ápr. 2. 20:38
54/73 anonim válasza:
13 hetesen már mozgolódik a baba :)
Nem kell megtartani, örökbe adhatod.
Megkérdezhetem, hogy lettél terhes, védekeztetek?
55/73 anonim válasza:
Ezer, hogy hazudik.
Nem veszi észre, nincs tünete, nem mozog szerinte egy 13 hetes magzat.
A következő hazugságod előtt legalább nézz utána a témának a neten!
aha, se munka, se lakás, se semmi, csak a lyukad van, igaz?
56/73 anonim válasza:
hehe ez jó csak lyuka van:))) igen mozog egy 13hetes baba. az enyém is csak úgy ficánkolt 12 hetesen
57/73 anonim válasza:
Ez nem kívánságműsor. Egy egészséges, erős embriót már nem tudsz elhajtani. Jól ki van találva ez, védi őt odabenn sok minden. Ha maradni akar, akkor maradni fog, átmehet rajtad egy kamion is, ez van.
58/73 anonim válasza:
Akkor megeröszakoltak kérdezö ? A szüleid se élnek ? Ha tényleg nincs se lakás semmi igymár értelek ad oda szegény gyereket valakinek bár igen hajléktalan szállon utcán nemjó lenni ebe igazad van
59/73 anonim válasza:
Már másnak is javasoltam, de neked is leírom. Az lehet, hogy Magyarországon csak a 12. hétig lehet elvetetni a gyereket, de más országokban még megcsinálják később is. Európai országokról van szó, nem kellene sokat utazni. Lehet, hogy valamelyik szomszédos országban is van rá lehetőség. Szerintem beszéld meg a szüleiddel, szerintem inkább belemennének, hogy külföldön vetesd el a gyereket, minthogy nagyszülők akarnának lenni, főleg, ha a gyerekük ennyire nem akarja megszülni. Az örökbeadás szerintem az egyik legrosszabb választás. Úgy gondolom, ez az, amit később megbánhatsz. Szóval vagy elveteted, vagy megszülöd. 23/L
60/73 Mila1 válasza:
13 hetesen lányok? Ne vicceljetek már... Mozgolódik, de egyáltalán nem lehet érezni még... És van tünetmentes I. trimeszter. Nem szeretnék a kérdező mellé se állni, hiszen amiket írt, azok engem is elszomorítanak... Azonban őszintén tudom sajnálni azt, hogyha valaki nem tarthatja meg a kisbabáját és ilyen későn tudja meg. Az örökbe adás szerintem sem jó ötlet. Azt hiszem Angliában megcsinálják 12 hét után is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!