Kénytelen leszel, amúgy erős a gyanúm, hogy csak valaki trollkodik, nő nem lehet ennyire érzéketlen.
2014. ápr. 1. 18:23
42/73 A kérdező kommentje:
hamarabb ölném meg magam, minthogy kihordjam
2014. ápr. 1. 18:24
43/73 anonim válasza:
Helyes, öld meg magad, jobb lesz a világnak.
Én abortuszpárti vagyok, ha egy gyerek nemkívánatos, akkor azt ne tartsák meg, de ahhoz időben kell cselekedni, és akkor sem lehet így beszélni róla.
2014. ápr. 1. 18:25
44/73 anonim válasza:
Na látod ez jó megoldás lenne mindenki számára.
2014. ápr. 1. 18:26
45/73 anonim válasza:
öld meg magad egy ilyen ember kinek hiányozna? ahelyett mint h itt ìrkálsz mennél és keresnèl egy orvost hát ha tud mèg segìteni
2014. ápr. 1. 18:35
46/73 anonim válasza:
Beszélj egy orvossal, nézzétek meg, hogy biztos, hogy túl vagy-e a 12. héten. Én őszintén remélem, hogy nem, és még el tudod vetetni. Nem azért mert pártolom a dolgot, de ilyen felfogással inkább ne legyen gyermeked. A rossz tulajdonságokat is örökölhetik sajnos.
2014. ápr. 1. 21:13
47/73 anonim válasza:
Szánalmas, otromba, ízléstelen kamu. Hála Istennek. Valami h-lye kötekedni akar. Azt hiszi a szerencsétlen, hogy nagyot tud mondani. Közben csak molyf.ng szegény. Milyen kár!
2014. ápr. 1. 23:33
48/73 anonim válasza:
Szerintem biztos, hogy kamu.
Ha nem, akkor öld meg magad nyugodtan, legalább azonnal látod majd, kit öltél meg magaddal együtt.
Egyébként, ha ennyire mákos voltál a terhességi tünetekkel, akkor gondolom, onnan vetted észre, hogy terhes vagy, hogy elkezdett rugdosni a kicsi a hasadban. Ennyit az élősködő sejtcsomóról.
De remélem, hogy soha az életben nem lesz gyereked, és nem leszel majd terhes, ha az akarsz lenni. Ilyen hozzáállással megérdemelnéd :-(
2014. ápr. 2. 09:41
49/73 anonim válasza:
Látod, ő feláldozta az életét a gyerekéért, te meg itt rosszindulatúan trollkodsz, kicsit magadba nézhetnél, és csinálhatnál valami értelmeset is:
Ha tényleg betöltötted a 12.hetet, már csak a megszülés-örökbeadod vagy a kórházban hagyod megoldás ami maradt. Megtartani úgysem fogod... Nekem pl védekezés mellett, műtét után maradt meg a pici(13hetesen derült ki, mert én rendesen menstruáltam..), de nekem nem volt kérdés, hogy megtartom-e...(az orvos ugyanis annak ellenére sem vállalt volna, hogy saját hibámon kívül maradtam terhes..) azóta 3 éves, egészséges. Én nem bántam meg, a legszebb dolog az életemben. Na, mindegy, mindenki más... Ha te élősködőnek nevezed, tényleg jobb lenne valami megoldást találni... de ilyenkor arra is gondolj, hogy ha saját magad bántod, azért, hogy ne kelljen megszülni akkor te meg gyilkos vagy... azon felül, hogy felelőtlen is...ha már ennyire nem akarsz gyereket tettél volna ellene.. jobban járnál, ha ezután kipakoltatnád magad, akkor nyugodtan szexelhetnél és az "élősködőktöl" sem kéne félned...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!