Abortusz 12. hét után?
Későn vettük észre, pozítiv lett a teszt, ez esetben mi a teendő? Örökbe adás nem lehetséges.
Bíráskodó válaszolok kíméljenek,épp elég nehéz ez.
19/l
Úgy, hogy egy felelőtlen kis hülye, aki szexelni természetesen szexel, de viselni a következményeket azt már nem akarja. Főként valószínűleg sajnos a szülei hibája valamilyen formában. Nagyon nehéz helyzet, én borzasztóan sajnálom, de most már ez van és ebből kell kiindulni.
Alapvetően eléggé függ attól a dolog, hogy HÁNY hetes is az a terhesség. Mert ha 13, akkor egy jól megkent nőgyógyász talán valóban beírja 12 hetesnek, de ha 20, azt már nem fogja senki bevállalni, és a saját életedet veszélyezteted azzal, ha bármit megpróbálsz. Ettől függetlenül én nem látom, hogy ha már letelt 3 hónap, akkor miért olyan kurv{ nagy szám kivárni még 6 hónapot és aztán örökbe adni a babát és elfelejtheted, ha tudod.
Sajnos ez valóban úgy van, ahogy korábban írták, 12. hét után csak akkor lehet elvetetni, ha a te és/vagy a magzat élete veszélyeztetett, illetve ha fejlődési rendellenességgel születne meg (ezt manapság könnyen kiszűrik, Down-kórral pl már el lehet vetetni). Hogy miért döntöttél így és miért nemv etted észre azt én nem fogom megítélni és szeretném megkérni az itteni bíráskodó és minden bizonnyal tökéletes életet élő embereket is, hogy ők se tegyék. Nem látunk bele a helyzetbe, minden bizonnyal a kérdezőnek megvan az oka a dologra.
Egyébként se nem pici, se nem baba, hanem MAGZAT a neve. Nem kell pszichológiailag senkit sem megvezetni azzal, hogy kedvesebb nevet adtok neki, sem a kérdezőt, se pedig azokat, akik esetleg később elolvassák a kérdést. Értem, hogy cukibb, pici maszatkának hívni, de pszichológiailag egy ilyen döntést könnyebb elviselni, ha a magzat megnevezésnél maradunk. 12. héttől hívják így. Nem kell embriológiát hallgatni az orvosi egyetemen ahhoz, hogy tudja az ember.
"de pszichológiailag egy ilyen döntést könnyebb elviselni, ha a magzat megnevezésnél maradunk. "
Könnyebb elviselni egy gyilkosságot ha nem nevezzük annak, persze nyilván. Ha magzatnak hívom már nem is gyilkosság a gyilkosság.
Ne sajnáljuk már azt a nőt aki meg akarja ölni a gyerekét.
Tisztában vagytok vele, hogy a mellett kardoskodtok, hogy egy emberi lényt megöljenek, egy teljesen védtelen babát akartok megölni. Csak, mert úgy kényelmesebb az életetek?
Népirtást is könnyebb úgy véghezvinni, hogy nem emberekről van szó csak alsóbbrendű lényekről, de az még népirtás marad.
A baba, pedig baba, csak ha épp meg akarjuk gyilkolni akkor nem szeretjük így nevezni...
Álszentek vagytok és meg sem érdemlitek, hogy valaha anyák legyetek.
Ismerek olyat akinek az anyjának volt abortusza, lassan 40 éves és megkérdeztem, hogy szokott-e a megölt féltestvérére gondolni? És igen szokott...mert sz*** lehet úgy élni, hogy anyám engem ugyan nem öletett meg, de a féltestvéremet igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!