Miért van az hogy valaki vállalkozik az abortuszra, utána meg itt nyavajog hogy mennyire rossz érzés?

Figyelt kérdés
Senki nem tartotta a nagykést a torkukhoz hogy megtegyék, most már ne sajnáltassák magukat. Azt a kis magzatot nem sajnálja senki.
2013. dec. 22. 12:36
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Jó, az erőszakot, és az egészséget veszélyeztető tényezőket megértem. De Miért támogassunk lelkieleg egy mondjuk 16 évest aki fűvel-fával lefekszik a bulikban, utána terhes lesz és elveteti? Meg se fontolja hogy lehetne másként is. Egyébként a testvérem erőszakból fogant, mégis itt van, erős férfi, és szeretjük. Nem mondom hogy mindenki tartsa meg, csak arra szeretnék rávilágítani, hogy van más lehetőség is.
2013. dec. 24. 13:25
 22/40 anonim ***** válasza:
62%
És az miért van hogy te ezen nyavajogsz?talán neked kést szoritanak a nyakadhoz hogy olvass és válaszolj ilyen kérdésekre?
2013. dec. 24. 22:14
 23/40 A kérdező kommentje:
Nem. Nekem vannak emberi érzéseim és sajnálom azokat a kis magzatokat akiket csak úgy eldobtak. De úgy látom, hogy az ider írók nagy része örömmel üdvözli az abortuszt. Akkor hajrá. Csak azt remélem, hogy aki ilyen könnyen dob el egy gyereket, annak utána nem adatik meg az újabb terhesség akármennyire is akarja.
2013. dec. 25. 10:13
 24/40 anonim ***** válasza:
100%

Remélem kérdező,hogy gyerek vagy még!Az utolsó kívánságod egy aljasság!Szerinted miért itt kérnek tanácsot?Talán azért,mert nincs olyan,aki tudna segíteni rajtuk!Rossz a gyerek-szülő viszony,egyedül maradtak a fiú lelépett,nincs állásuk,tanulnak még....Van,amikor ez a jobb megoldás!És hidd el aki itt segítséget kér tudja,hogy hibázott.Hibázott akkor,amikor felelőtlen volt!

Én azt kívánom mégis neked:SOHA ne ismerd meg ezt az érzést!

2013. dec. 25. 11:15
 25/40 anonim ***** válasza:
Az itelkezess nem a te dolgod. Sajnos nem minden fekete vagy feher s amig nem voltal olyan helyzetben mint akik felet palcat torsz addig nem tudsz semmit. Nekem ket kicsi gyerekem van de 3.at nem szulnek mert nem tehetnem. Ugyan is megvan az eselye hogy nem tudnam kihordani. Ettol meg nem vagyok rossz ember s nem jelenti azt hogy ne viselne meg egy abortusz.
2013. dec. 26. 11:38
 26/40 anonim válasza:
Akkor én csak annyit mondok, hogy Leiden mutációs vagyok. Nézz utána, és majd akkor ítélkezz. Addig meg tehetsz egy hatalmas szívességet.. Mindenkinek elég a baja egy ilyen után,senkinek sincs szüksége ilyen kérdésekre..
2013. dec. 27. 20:50
 27/40 anonim ***** válasza:
74%

Hát Te nem vagy normális, Kérdező...

Kezeltesd magad, rád fér :(

2014. jan. 2. 20:07
 28/40 A kérdező kommentje:
Kedves huszonhatos. Mint mondtam, azokat ítélem el, akiknek nincs semmilyen testi baja, csak egyszerűen kényelmesebb nekik az abortusz mint egy gyerek. Mint az exem. Ő nem akar elcsúnyúlni, nem akar szoptatni, ezért a tudtom nélkül elvetette, esélyt sem adott neki.
2014. jan. 4. 10:00
 29/40 A kérdező kommentje:
Ja és elvárja hogy mindenki őt sajnálja. Legszívesebben leköpném. Sajnálom ha megbántottam valakit, de muszáj voltam kiírni a dühömet.
2014. jan. 4. 10:01
 30/40 anonim ***** válasza:
100%
Akkor még inkább el kéne menned, egy orvoshoz...nekem ne írd, hogy normális, hogy pasi létedre ,szinte minden, számodra ismeretlen nőt gyűlölsz akin abortuszt hajtottak végre, csak mert az exedre haragszol! Az meg már egyenes undorító amit a 23-as válaszodban kívántál.
2014. jan. 4. 13:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!