Miért van az hogy valaki vállalkozik az abortuszra, utána meg itt nyavajog hogy mennyire rossz érzés?
Talan nem kerultel meg olyan helyzetbe,hogy krizisterhesseg.
En mar igen es senkinek nem kivanom azt a lelki szenvedest amit ateltem.Nem lattam teljesen vilagosan,bepanikoltam.
Nekem szerencsem votl egy ember teljes szivvel,szeretettel mellem allt akkor.Igy megszulethetet a kisfiam.
De aki mellett nem all senki,hidd el bepanikol nem tud tisztan gondolkodni.Egy dolgot tud minel hamarabb megszabadulni a probleme akozojatol.Persze utolag rajon,hogy az abortusz egy csapda.
Nem ertek egyet az abortusszal de soha nem itelkezek olyan no folott aki erre kenyszerult,megprobalom meglatni az embert benne.
Férfi felelőtlensége ay neked smafu, kérdezőcském? Mért mindig a nőket veszitek a szátokra?! Az meg sem fordul a parány agyatokban, hogy ha egy ilyen szituációban a nő mellett egy igazi férfi állna, nem egy beszari kisfiú, és támogatná őt mind lelkileg mind anyagilag, akkor sokkal több nő szülne nagyon szívesen?! Hmmmmmmmmmm???????????
Csőlátású vagy, szívből kívánom, hogy tanítsa meg neked a sors, hogy nem kell ilyen hüde kritikusnak lenni másokkal szemben...
Hát például azért is van ez, mert amikor megpróbálod az abortuszra készülőnek (aki krízisben van, mint pár hsz-el előbb olvashattad) elmondani, hogy az abortusz után k. nagy lelki problémái lesznek, mert van egy olyan tünetegyüttes, hogy abortusz utáni szindróma (depresszió, ürességérzés, harag stb), akkor az ún. abortuszpárti csapat rögtön leüvölt, hogy hülyeségeket írsz, nincs is ilyen, és az abortusz a lehető legjobb döntés bizonyos esetekben. Vagyis fogalmuk sincs, hogy mit vesznek a nyakukba, amikor saját maguk döntenek a gyerekük haláláról.
Igen, nagykést nem soknak tartanak a nyakához, de gondolom az érzelmi zsarolás fogalma nem ismeretlen előtted..
Egyik ismerosomnek a lanyat megeroszakolta egy bunko pasi.A lany kb. 16 eves lehetett.Rendorsegi feljelentest tettek,a kislany kapot 72 oras tablettat.
Sajnos igy is terhes lett es abortuszra kellett mennie.
Szoval ilyen is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!