Ez a megterhelő érzés változni fog? Mennyi az elfogadható pulzusszám?
Szia.
Ez nálam is így volt egész második trimeszterben végig,nem tudtam pl megfőzni úgy,hogy ne kellett volna leülnöm,mert egyszer csak elsápadtam,és már ment is ki a lábamból az erő,felgyorsult a szívverésem,és nagyon erős volt a pulzusom..és ez számtalanszor eljátszódott velem főzésné,takarításnál,porszívózásnál,sétánál,boltban,stb..volt olyan,hogy lementünk a párommal a boltba,és ott is lesápadtam,és majd össze estem..alig bírtam állni..alig vártam,hogy érjünk haza..lépcsőzéskor is előfordult,a párom rohant előre nyitni nekem az ajtót,én pedig csörtettem befelé a lakásba és már ültem is lefelé,még a cipőmet meg a kabátomat sem volt erőm levenni,és már a párom hozta is a pohár vizet meg nyitotta az ablakot.
Nem tudom konkrétan,hogy ezek miért voltak,egyszer a védőnőnek mondtam,hogy néha magas a pulzusom,és azt mondta,ez normális,mert a szívnek többet kell dolgoznia,mivel 50%-al több vérük van a kismamáknak mint a nem terheseknek.Hála Istennek már kb 2 hónapja elmúltak ezek a tünetek,és jól vagyok.
37+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!