Milyen érzés h megnő a hasad?
Igazából szépen fokozatosan nő a pocak, így teljesen hozzászoksz. Néha hirtelen feltűnik, hogy hopp, "már ekkora"... De lassú folyamat, így nem fájdalmas, vagy kellemetlen, maximum az, amikor a méhed növekszik, nyúlnak a szalagok, az kissé kellemetlen, feszítő érzés néha (olyan, mint amikor nyújtani próbálsz, és finoman feszít. Ezt képzeld el a pocidon. :)), de nem túl gyakori érzés, és kapsz rá magnéziumot, ami ezt jelentősen csökkenti.
De vannak vicces jelenetek is azért, bőven. :) Főleg hogy én például még nem szoktam meg a méreteimet, és néha itt-ott fennakadok pocak-ügyileg. :)
Kívánom Neked, hogy te is boldogan és örömmel éld majd át a babavárást! :) És persze kellő humorral, mert az sosem árt. :)
Hat, akarmilyen lassan is nott az enyem is, akkor is, neha elfelejtettem bemerni a pocakomat, neha nekimentem az ajtofelfanak, vagy ilyesminek...szerencsere nem nagyot koppantam, s altalaban nem a hasammal utkoztem. Visszaemlekezve vicces, hogy nem fertem be a spajzba, haza kellett varnom az uram (csak azert nem tudtam elkezdeni a fozest, mert a spajzban volt a hagyma), de ez akkor eleg bosszanto volt:D S most, hogy ujra terhes vagyok (7+5), megint kezd nem olyan viccesnek tunni. Volt olyan eset, mikor begurult valami az agy ala, s csak akkor tudtam volna elerni, ha hason fekve nyulok be az agy ala, de ugye 32 hetes pocakkal ez mar nem igazan megy, s akkor megintcsak haza kellett varnom az uram:D
Hatalmas pocakom volt, olyat is akartunk mind a ketten...most kicsit szeretnek:D
Nekem külön odafigyelést igényelt sokáig a pocakom. Mivel nem voltam rosszul, néha megfeledkeztem róla, és csak utólag tűnt fel, hogy egy-egy mozdulat nem esett jól. Amúgy néha vicces, néha bosszantó, néha meg kifejezetten idegesítő (pl. alig bírom felvenni a zoknit vagy a cipőt, közben sietni kéne, én meg bénázom, hogy kibillenek az egyensúlyból és nem érem el a sarkamat vagy a cipőfűzőt). Az ajtókat gyakran rácsukom, és szinte mindig leeszem, mert messze van az asztal.
Többségében azért szeretem. Nem a pocak miatt, hanem azért, mert a fiam van benne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!