Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fáj megszületni?

Fáj megszületni?

Figyelt kérdés

Jó, a kisbaba nem tud kommunikálni, de érez fájdalmat a megszületésnél?

Szóval fáj megszületni?

2013. aug. 27. 17:44
 1/6 anonim ***** válasza:
26%
Szerinted emlékszünk rá?
2013. aug. 27. 17:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem fájhat neki, vagy legalább is kellemetlen. Gondolj bele, azon a kis lyukon kell neki kibújni, a kis buksija csontjai is elcsúsznak a kis fején, hogy kiférjen.
2013. aug. 27. 17:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Tuti faj. Oket is ugyan ugy kimeriti a szuletes,mint minket a szules. Ki kell magat preselni,a koponyacsontja mozog ilyenkor ide oda + egyfajta sokk is,mivel kikerul a meleg helyrol egy hideg vilagos,haangos helyre,ami nagyban elter a megszokottol. De ezt mindnyajan kiheverjuk :)
2013. aug. 27. 18:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Természetesen fáj,már nem is tudom,hogy olvastam erről.De fáj ugyan úgy a babának is,azért amit az előttem szólók leírtak,meg amit nem írtak az az,hogy a méh ahogy húzódik össze és ernyed el folyamatosan tolja kifelé a babát,és az nekik is fáj,hiszen amikor összehúzódik a méh akkor préseli őt össze.És amikor megszületik nagyon sok inger éri,nagyon nagy megpróbáltatás a babának,főleg az,hogy a tüdeje átvált légzésre.
2013. aug. 27. 20:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Fáj bizony, nem is kicsit. Átbújni a szűk nyíláson és bekerülni egy teljesen ismeretlen környezetbe a sötétből, csendből, nyugalomból, méhmelegből.
2013. aug. 28. 07:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Kutatások szerint szörnyű megszületni. Egy védett , meleg helyről, ahol csak az anyával volt kapcsolatban a pici, kierőlködik egy szűk csatornán keresztül összenyomódik, idegenek kezébe kerül, nyomorgatják, szívják, hideg van, és akkor nem is beszéltünk az első levegő vételről, ami szörnyű lehet. Az élet 1. csodája a születés, a 2. hogy nem emlékszünk rá.
2013. aug. 28. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!