Az utóbbi 2 UH-n elég nagynak mérték a babámat, most a 32hetesen 2870gr. Létezne h ekkora? Hát mennyivel fog megszületni a picim?
Ezen én is parázok,mert sokat is híztam,és most a 37.heti UH-n már 3300gr.
De ez a becsült érték azért hülyeség,mert a hossz,BPD stb alapján kalkulál a gép egy súlyt,és azt nem tudja kiszámolni,hogy mennyi husi van a kis csontjain,vagy milyen vaskos a csontja.szóval ez egy átlag érték,amit nem is magyar babák alapján kalkulál a gép,hanem épp az adott gépet gyártó ország statisztikai adatai alapján.de tudom,hogy gáz,engem is idegesít,nem is a mostani,hanem a a 35.héten volt 3000gr-ra becsült,aztán az internetes kalkulátorok szerint akkor még csak 2500gr-nak kéne lennie,de ezek csak találgatások
Nekem jócskán elmérték.
32 héten 2100gr,33 héten 2300gr mondták is nagy baba.
37 héten 2700gr,én mondtam nem létezik eddig nagyobb volt.
Még vajúdás közben is azt mondta a doki kicsi baba megszüljük,majd császároztak mert nem fért be a szülőcsatornába.4000gr 54 cm,de nem a súly a mérvadó,hanem a fejkörfogat ami a mi esetünkben 36-os volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!