Durván 12 hetes terhes a barátnőm. Húztuk halasztottuk a gyerek elvetetését. Ha elmegyünk orvoshoz mikor mondják azt már késő?

Figyelt kérdés

2013. nov. 5. 09:27
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/128 anonim ***** válasza:
50%

Ha a barátnőd már most ilyen hisztis és tudatlan, mi lesz vele a szülni fog? nem mondhatja azt hogy ő nem akarja, csinálják vissza vagy állítsák le! Az abortuszról már lecsúsztatok! Nem is értem miért csodálkoztok, ha nem veszik már el ezek után..el fogjátok mondani ezt a rituálét a dokinak is?

Tudod 19 éves voltam amikor terhes lettem. Késett a menszesz, csináltam tesztet, utána való héten mentem orvoshoz. Ennyi az egész pénz sem kell hozzá, még csak akarat sem, mivel kötelező megjelenni az orvosnál!

Egyébként valóban nem a kor számít a gyerekvállalásnál...21 éves vagyok,most várom a másodikat. A Legtöbb huszonéves már tud helyes döntést hozni, időben!

2013. nov. 6. 15:09
 62/128 A kérdező kommentje:

Köpködés és minden nélkül holnap kiderül.

Ha több mint 12 hetes és mégis elveszik akkor a csajszimnak lesz igaza. Ha nem veszik el nektek és én is boldog leszek :)

2013. nov. 6. 19:22
 63/128 anonim ***** válasza:

Ha aug.8-án jött meg a barátnődnek akkor már 13 hetes.Már 11 hetesen is neccesen vetetik el, mert mar nagy a baba.Nekem aug. 19- én volt meg és nov. 6- án derült ki hogy babát várok 10 hetes már meg voltam.Akkor is mondta az orvos hogy elvetetni.ennyi idős babánál nem nagyon szoktak mert nagy is és mire mindent elintéznének már kicsúsznak az időből.Mi nem is akartuk elvetetni,de neki meg kellett kérdeznie,mert gyógyszer mellett sikerült (antibiotikum hatástalanitotta).Ezt azóta sem bántuk meg.:)

Az abortuszról már lekéstetek.

2013. nov. 6. 19:33
 64/128 anonim ***** válasza:
Phu...
2013. nov. 6. 21:35
 65/128 anonim ***** válasza:
Ha elveszik a babát az érdekes lenne kiváncsi vagyok..
2013. nov. 6. 21:38
 66/128 anonim ***** válasza:
Nagyon várjuk mi történt!
2013. nov. 7. 15:07
 67/128 anonim ***** válasza:
31%

Hát, lehet, hogy valaki várja, de én biztos nem. Miért jó azt tudni, hogy megöltek egy 14 hetes magzatot? Ő már ilyen fejlett:

[link]

2013. nov. 7. 15:17
 68/128 anonim ***** válasza:
100%
Ha ma elvették a babáját, akkor hazudott neked, és már rég lezsírozta az abortuszt.
2013. nov. 7. 15:19
 69/128 anonim ***** válasza:
100%
Azért, hogy kiderüljön mégis hány hetes is. A másik dolog meg az, hogy nem csinálnak 12 hétnél idősebb magzatnál abortuszt(csak egyes esetekben).
2013. nov. 7. 15:29
 70/128 anonim ***** válasza:
0%

Emberek, még mindig nem tudjuk, hogy valójában mennyi idős a terhesség, csak saccolgatunk abból, amit a Kérdező mondott a párja utolsó menzeszéről. Az AB-témában meg az számít, hogy az ultrahang alapján számítottan milyen korú lehet a terhesség, és nem az, hogy ki hogyan emlékszik a saját vagy a barátnője utolsó menzeszére.

Szóval, ha a Kérdező úgy jönne, hogy "elvették" - amit egyébként kétlek valahol - az se azt jelentené, hogy nálunk megszakítanak 14 hetes terhességet olyankor is, amikor a 12. hét lenne a határ, hanem sokkal inkább azt, hogy az ultrahangos vizsgálatból számított magzati kor eltért attól, amire utolsó menzeszként emlékeznek.

2013. nov. 7. 16:03
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!