Durván 12 hetes terhes a barátnőm. Húztuk halasztottuk a gyerek elvetetését. Ha elmegyünk orvoshoz mikor mondják azt már késő?

Figyelt kérdés

2013. nov. 5. 09:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/128 A kérdező kommentje:

Az is igaz egyedüli gyeremek voltam és a baráti körömbe is akik körülvettek ha volt is kistestvérük az max 2 évvel volt fiatalabb

rokonságom kicsi elöször mikor közeli ismerős gyerekét láttam akkor én talán 16-17 éves lehetettem igy nem úgy nőttem fel hogy babák vettek körül.

Remélem így már érthető miért van benne egy félelem más gyereke iránt.

2013. nov. 5. 10:50
 22/128 A kérdező kommentje:

"

Ezt a babát a barátnődnek meg kell szülnie, már nem veszik el, csak súlyos rendellenesség esetén. Én nem is értem, hogy két 20-on éves ember, hogy lehet ilyen buta, mint két gyerek, hogy várja a csodát, majd lesz valami. Kiderül a terhesség, aztán 3 hónapig nem csinálni semmit. Mégis mit gondoltatok? Igen, a hányás természetes, ez miatt nem veszik el a babátokat! Buták vagytok, gyerekek, semmi más. Mondjatok le róla, adjátok örökbe, mert ilyen gondolkodással nem vagytok képesek felnevelni egy gyereket, mikor még ti se tudtok komoly döntést hozni!

"

Ne haragudj de én munkám miatt sokkal jobb anyagi helyzetbe vagyok mint az átlag magyar család és a legtöbben üres pic.sára albérletre kezdenek el gyereket nevelni. (Elnézést ha ezzel valakit megbántottam)

ATTÓL MERT ÉN FÉLEK A BABÁKTÓL MÁSÉTÓL NEM AZT JELETI HOGY A SAJÁTOM NEM FOGNÁM MEG!!!!

A hölgynek meg ráadásul elég nagy a csaldája körül veszi őt még az 1 évnél kisebb baba is. Fogja öltözteti fürdeti is akár.

Ha nem lehet elvetetti biztos nem fogok megválni a fiamtól!

2013. nov. 5. 10:53
 23/128 anonim ***** válasza:
100%
de ha ennyire minden oké körülöttetek,-akkor meg miért jött szóba az abortusz..??
2013. nov. 5. 11:01
 24/128 anonim ***** válasza:
80%

Azert gondoljatok bele egy 14 hetes magzatnak mar mindene megvan.

[link]

2013. nov. 5. 11:02
 25/128 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező. Teljesen természetesnek gondolom, hogy van bennetek félsz a szülővé válás előtt. Nem egy egyszerű dolog ez, és nyugalmat, teljes biztonságot nem fogtok érezni, amíg csak elképzelitek a félelmeiteket, és nem tapasztaljátok meg.

Ahogy olvasom amiket írsz, szerintem jó apja leszel a kicsinek, még akkor is ha most a félelmeid miatt ezt egyenlőre elképzelni sem tudod.

Mivel már nem lehet tenni ellene, mindenképpen apa leszel. Sok sikert és boldogságot kívánok nektek. Majd rájössz, hogy nem is olyan félelmetesek.

2013. nov. 5. 11:05
 26/128 anonim ***** válasza:
100%

Az természetes,hogy megijjedsz az elején,de azért mert még új.Én nőként is megijjedtem,pedig imádom a kisfiamat, aki már 3,5 éves.

Párod egyáltalán nem is akarja a babát?Leírták itt többen,hogy elvetetni ennyi idősen nem lehet,csak ha súlyos betegsége van a babának,azt meg több orvos állapítja meg.

2013. nov. 5. 11:06
 27/128 A kérdező kommentje:

Az ok ami miatt nem akarja leginkább az az hogy nem rég vagyunk együtt...

Mostmár én a sorsra hagyom

2013. nov. 5. 11:10
 28/128 anonim ***** válasza:
100%

Most már elég kamu szaga van a kérdésednek.

Ezt írtad:

"Ha nem lehet elvetetti biztos nem fogok megválni a fiamtól!"

Honnan tudod, hogy fiú, ha még nem is voltatok ultrahangon?

2013. nov. 5. 11:13
 29/128 A kérdező kommentje:

Remény :)

Fiút akarok :)

Az én családomba mindenkinek fia volt visszamenőleg nézve :)

2013. nov. 5. 11:15
 30/128 anonim ***** válasza:

Totál természetes, hogy meg vagytok ijedve. Viszont a legkevésbé sem felelősségteljes dolog tőletek, hogy eddig tudomást sem vettetek a terhességről. Sem teszt, sem orvos...Hiába nem albérletbe nevelitek a gyereket, és hiába vagytok anyagilag jól ellátva, ez nem elég egy gyerek felneveléséhez. Szóval, kapjátok össze magatokat. És ezt most minden ítélkezés nélkül mondom, mert innentől kezdve nem csak saját magatokért tartoztok felelősséggel. 14 hetes baba, atyaég, én ilyenkor már éreztem, hogy mocorog.

És ha nem fiú,akkor is szeretni fogod? Akkor is, ha sírni fog, ha nem alszik, ha problémás lesz? Tudod egy gyerek nem játékbaba, akit bedobsz a sarokba, ha már nem tetszik.

Menjetek minél előbb orvoshoz. Az abortuszba már nem fértek bele, de azért nem ártana tudni, hogy mindenki egészséges-e. Túlesni néhány kötelező vizsgálaton...

2013. nov. 5. 11:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!