Durván 12 hetes terhes a barátnőm. Húztuk halasztottuk a gyerek elvetetését. Ha elmegyünk orvoshoz mikor mondják azt már késő?
Most.
12 hét fölött már csak nagyon, nagyon, nagyon ritkán csinálják meg.
12. hétig lehet elvetetni, után csak nagyon indokolt esetben a 16. hétig, ha beteg lenne a baba.
Miért nem akarjátok megtartani? Miért húztátok eddig?
12. hétig tudtátok volna elvetetni.
Bocsi az offért de a második válaszoló rosszul tudja. Ha beteg a baba a 24. hétig lehet elvetetni.
Ha a barátnőd 18 év alatti, akkor a 18. hétig elveszik a babátokat.
Ha 18 év feletti, akkor a 12. hétig veszik el.
Gondolom agusztus első hetébe lehetet terhes olyan agusztus 4-8 között mensturáció után csúszhatott be.
Mind a ketten 20-as korosztály vagyunk ő nagyon a 20 elején én a közepe felé. Ő egyátalán nem akarja de valamiért mind ketten húzzuk. Én vagyok a fiú én gondolkozok rajta mi lenne a jó.
Ezért kérdezem mert lehet isten is úgy akarja hogy elkéssünk és a baba maradjon. De sok helyen olvastam Pesten 4 hónapig is megcsinálják azaz 16 hét és hogy ha pont 12 hetessen azaz 3 hónaposan megy el a illető akkor se késő még. Ki mit tud erről?
Ez nem durván 12 hetes, hanem közelebb van a 14-hez... Erre azért már igen nyomós indok kell, ami nektek a jelek szerint nem nagyon van. Mivel túl vagytok a 12 hetes határon, valószínűleg nincs az élettel összeegyeztethetetlen kromoszomális rendellenessége, tehát egészséges.
(egy halk megjegyzés: más meg imádkozik azért, hogy végre elérje a 12 hetet és maradjon meg a babája...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!