Durván 12 hetes terhes a barátnőm. Húztuk halasztottuk a gyerek elvetetését. Ha elmegyünk orvoshoz mikor mondják azt már késő?

Figyelt kérdés

2013. nov. 5. 09:27
 71/128 anonim ***** válasza:
100%
mi a helyzet kérdező?
2013. nov. 7. 22:14
 72/128 anonim ***** válasza:
12%
Én nem olvastam végig a válaszokat. De: Tök mindegy hány évesek vagytok, mennyi ideje vagytok együtt, mennyi pénzetek van, stb.. NÉZZÉZEK MÁR MEG, HOGY HOGY NÉZ KI EGY EKKORA BABA!!!!!!!!!!!! Mindene megvan, tuti van 12 cm. Kinek van szíve elvetetni FŐLEG ekkora babát (meg egyáltalán a saját gyerekét, akármekkora) Nem apa és nem anya, aki ilyenre képes!!! Még hogy 1-2 hét nem számít!! Úristen!!!
2013. nov. 7. 23:29
 73/128 A kérdező kommentje:
Nincs félfogadás cak hétfő kedd szerdán
2013. nov. 8. 09:00
 74/128 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne. A nőgyógyászaton hétfőtől péntekig van rendelés. Olyan nincs, hogycsak ettől eddig van rendelés. Ugye ezt Te se gondolod komolyan? Vagy a barátnőd nem kicsit vág át!!!!!

Sőt ügyelet is van, ha valakinél baj van. Vagy a barátnőd beadja, hogy vérzik, de csak szerdán fogadják?!?!?!?!?!?! Ugyan már! Ez vagy kamu kérdés, vagy rohadtul átvágnak!

2013. nov. 8. 09:21
 75/128 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó.. te mekkora paraszt vagy. Az én nőgyógyászom is csak 2 napot rendel...
2013. nov. 8. 09:28
 76/128 anonim ***** válasza:
100%
napok óta azt mondogatod, hogy csütörtökön mentek dokihoz, hogy kértetek időpontot, ha nincs rendelési idő??? Egyre zavarosabb ez az egész,valaki nagyon hazudik.
2013. nov. 8. 10:03
 77/128 A kérdező kommentje:

Hétfőn mentünk de 2 óra várakozás után 2 hölgy ment be és mivel még 8an voltak elöttünk eljöttünk

A korház weboldalán is úgy van hogy hétfő kedd szerda csütörtök pénteken nincs (Csak magánrendelés) ill 18 év alattiaknak van)

Szerdán akartunk menni de akkor közbejött valami.

Nem kamu kérdés ha hétfőn sikerül eljutni akkor majd a beteglapot bemásolom ide hogy higyétek el

2013. nov. 8. 10:44
 78/128 anonim ***** válasza:
100%
Magánrendelés nem járható út?Pár ezer forint,ennyi csak belefér.
2013. nov. 8. 10:48
 79/128 anonim ***** válasza:
7%
És semmi szánalmat nem éreztek a kisember iránt? Mit vétett ő nektek? Miért akarjátok élve feldaraboltatni?
 80/128 A kérdező kommentje:

Nézd részemről azzal se lenne gond

Itt az a baj hogy már ő is tudja mizu és szerintem nagyon megiett ezért húzza halassza

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!