Durván 12 hetes terhes a barátnőm. Húztuk halasztottuk a gyerek elvetetését. Ha elmegyünk orvoshoz mikor mondják azt már késő?
Jaj nagyon szurkoltam, hogy minden rendben legyen es vegül megtartsatok. Szerintem a baratnöd tudat alatt nem akarta elvetetni, aki el akarja igazan, az minden követ meg is mozgat erte, nem megy haza a dokitol, amikor mar ott van, es föleg nem var ennyit.
Egyik baratnömek is 1 honapja voltak együtt, amikor becsuszott a baba. Megtartottak, es nem bantak meg.
Szerintem jo szülök lesztek, tökeletes szülök ugy sem leteznek:)Arra figyeljetek azert, hogy az igenyeiteket egymas fele kommunikaljatok a terhesseg alatt, es a baba megszületese utan is, hogy együtt tudjatok maradni. A gyermek akkor boldog, ha a szülei nem csak ra, hanem egymasra is figyelnek.
Sok boldogsagot!
116
megszakitasos védekezés.....
rajtam volt nem szált le időbe... mensturació utan 2 nap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!