Durván 12 hetes terhes a barátnőm. Húztuk halasztottuk a gyerek elvetetését. Ha elmegyünk orvoshoz mikor mondják azt már késő?
Ő még nem akar családot meg veled együtt élni? Ne is haragudj, de oké, hogy nem szeretne családot, perpill én sem repesnék az örömtől ha becsúszna a baba(majd 3-4 év múlva), de nem akar veled együtt élni?
Igazából én nagyon szeretem a páromat és alig vártam mindig, hogy vele legyek.. És akkor vagyok vele a legtöbbet, ha együtt élhetjük a mindennapjainkat.
A barátnőd nem akar veled élni, nem akar veled lenni. Nem csodálkozom, hiszen nem vagytok együtt régóta, de ahogy elnézem gyerek ide vagy oda, ez a kapcsolat halálra van ítélve.
13 hetes teljesen egésséges marad!
Úgy néz ki minden rendben lesz
13 hetesen már nem vették volna el.
De gratula, hogy megtartjátok.
Figyeltem, eddig nem írtam.De örülök hogy megtartjátok. :)
Mindenképp írd meg hogyan alakultok.
Ultrahangon ha aztmondja semmikép nem kell 13 helyet rávésik a 11 et és megoldják... Feltették a kérdést szóval tuti elvették volna de ő azt mondta ne
Mostmár nem is menne neki látta hallota a szivét és oda van érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!