Sziasztok! ma kiderült hogy terhes vagyok jövőhéten megyek nőgyógyászhoz. Páromnak ma fogom mondani. Még tanulunk mind a ketten és nem tudnánk megani a babának mindazt amit kellene. Tudod hogy az egyik legrosszabb dolog az életben ez de nem tehetek mást, ha egyszer szülök gyereket akkor az a minimum szerintem hogy mindent megadok neki! szerintetek jól döntöttem az mellett hogy nem tartom meg?
És nem akarom hogy olyanokat írjatok hogy milyen felelőtlen vagyok meg ilyenek de védekeztünk és mellette történt a baj. úgyhogy ez ígymagában is elég nagy baj.
Még csak most szerdára van időpontom nőgyógyászhoz. De párommal meg édesanyámmal megbeszétük és nem tartjuk meg
2013. okt. 6. 14:38
22/27 anonim válasza:
Sajnálom, őszintén! Téged is és őt is.. Hány hetes most?
2013. okt. 6. 14:48
23/27 A kérdező kommentje:
5 hetes
2013. okt. 8. 19:27
24/27 anonim válasza:
Szenvedjen 9 hónapot???? Ki mondta, hogy szenvedni kell. Nem kell! Szerintem is a legjobb dolog amit tehetsz, hogy életet adsz és nem veszel el! Ennyit megtehetsz!
Csak abba gondolj bele, hogy bárki bármit mond, te megölöd a saját gyerekedet. Ez így elég kemény, de sajnos így van. Mi fontosabb neked, az egyetem vagy egy emberi élet? Ezt szerintem bízd a lelkiismeretedre. Az hogy nincs pénzed életben tartani, add be egy intézetbe, ahonnan örökbe tudják fogadni
2013. okt. 10. 21:34
26/27 anonim válasza:
Rosszul dontesz!
A legertekesebb dolog a foldon az emberi elet.
Ha te nem tudod megadni ami kell bizd a gyermeked olyan emberekre akik egy egesz eleten at boldogga teszik,segitik felnevelik mintha a sajatjuk lenne.
Nem veheted el az eletet,mert NEKED most eppen nem jokor jott.
2013. okt. 11. 09:20
27/27 anonim válasza:
Először is ahogy sokan írták egy életet vettél el, még nem nem volt kifejlett, de akkor is majdnem 2 hónapos. Nem igazán értem, hogy az örökbe adás mért nem jön soha számításba. "Oh jaj mi lehetne rosszabb annál ha nincsenek szüleid?" Hát megmondom: Az ha ESÉLYT SE KAPSZ!!! Aztán úgy mondod, hogy "baj". Há nem t'om lehet jobb így neki minthogy kiderülne végül, hogy az anyja "BAJ"-ként asszociált rá. Nem haragudj, de inkább az olyan embereket kellett volna abortálni akik ilyet gondolnak. És ne feledjük én nem tudnék egy másodszülöttemre nézni úgy hogy tudom mi lett az elsővel. Gondolj bele: "Jaj, kisfiam úgy szeretlek, de jó, hogy az elsőt kidobtam, te sokkal jobb vagy mint az lett volna. :)" KÉSZ.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!