Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jól döntök ha ezt teszem?...

Jól döntök ha ezt teszem? Családi gondok.

Figyelt kérdés

Kislányunk 11 hónapos, sajnos nagyon megromlott a viszonyunk apával.Már 7 éve vegayunk együtt(a vízválasztó), de nem úgy néz ki, hogy ebből még lehet valami.

Napok óta nem beszélünk egymással, csak kerülgetjük a másikat.

Egy barátnőm felajánlotta, hogy egy időre költözzünk hozzá a kicsivel és meglátjuk, hogy a párom észbe kap-e, vagy külön utakon folytatjuk.Így helyben maradnék, mert a szüleim 300km-re élnek, a lányomat pedig nem szakíthatom el az apjától.

Nemrég tettem fel egy kérdést itt, hogy részleteket is megtudjatok...

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

2011. nov. 30. 11:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Igen! Emlékszem a kérdésedre, el is olvastam végig s nagyon együttéreztem Veled! Nagyon jól döntesz! Sok sikert és boldogságot a további életedben! Hidd el, még ha most úgy is érzed, nincs vége:)
2011. nov. 30. 11:51
 2/15 anonim ***** válasza:
Szia! Hidd el, hogy jól döntöttél, és ezt később be is fogod látni! Sok sikert! Drukkolok neked!
2011. nov. 30. 11:54
 3/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm nektek! :)
2011. nov. 30. 12:13
 4/15 anonim ***** válasza:

Hát én csak a kérdéseidet olvastam el, a válaszokat nem, de az tuti, hogy jól teszed, ha elmész.

Ne haragudj, de az a véleményem, hogy ez a család nem család. Minél előbb kezdj új életet, még nem késő!

Sok siker hozzá!

2011. nov. 30. 12:38
 5/15 anonim ***** válasza:

Jòl döntesz. Egyèbkènt ha csak vàrsz nem fog elbillenni a dolog se erre se arra. Ezzel a lèpèssel csak segítesz magatokon hogy valami vègre törtènjen.

Azèrt majd írd meg hogy alakult...!!! A legjobbakar kívànom nektek!

Èn a szüleimhez költöztem vissza...

2011. nov. 30. 12:39
 6/15 anonim ***** válasza:

Jól döntöttél!!

Légy nagyon erős, kitartó! Légy büszke magadra!

Hidd el hamarosan megérkezik a boldogság!

2011. nov. 30. 12:52
 7/15 A kérdező kommentje:

12.39-nem.A szüleimhez nem szeretnék menni 300 km-re, amíg ilyen képlékeny a helyzet.A szívem mélyén remélem, hogy rendbe jönnek a dolgok és a kislányom egy szerető családban nőhet fel, és nem ide-oda csapódva.

Köszönöm a lelkesítést, nagyon jól esett!

2011. nov. 30. 13:15
 8/15 anonim ***** válasza:

Elolvastam az összes kommentet az előző kiirásodban.Hát csajok soha többet nem panaszkodok a páromra mert látom ezerszer rosszabbak vannak...

Én is mindig azt mondom hogy gyerek miatt ne maradjatok együtt,mert az neki nem jó.Szereted??Persze 7 év az 7 év de megcsalt 4 hónapos baba mellett???Na drágám akkor kellett volna hogy repüljön.Én megmondtam még annó az elején (6 éve vagyunk együtt hogy nálam csók is megcsalás repülsz akárhogy leszünk)de oda-vissza működik.

Menj a barátnődhöz és majd meglátod lehet hogy ártasz is vele mert más nőhöz fog menekülni hirtelen tsti kapcsolat miatt,de akkor ne bánd!!!Majd rendeződik valahogy az anyagi helyzeted és hidd el találsz valaki normálisat.

Én is annó azért veszekedtem mert haza jött evett,fürdött és számítógépezett gyerekkel nem foglalkozott mondván pici mit csináljon vele.De aztán kiosztottam megváltozott!

Előtte is jött mindig sétállni velünk még meg is dicsérték sokan hogy hát nem igazán látják a többi apukát sétállni a gyerekkel MINDENNAP!Egyedül etetni nem etette mert nem fogadta el az apjától,bár mindig cseszegettem hogy így nem is fog megszokni mert mindig én csinálom.Nagyon anyás a fiam amúgy alapból is.

De akkor tényleg nem panaszkodhatom rá,bár most haza jön és megy a házunkhoz amit nemrég vettünk (anyósnál lakunk)és ott dolgozgat estékig de arra ügyel hogy 9re haza jöjjön mert a pusz,Szeretlek,Álmodj szépeket!nem maradhat el:)))

Az ilyen férfit ne sajnáld nekem már az is fura mindig hogy külön kasszán vagytok baba óta.Miért az nem az ő babája is??Akkor az ő pénztárcáját is húzza le.

Párom sose mondott olyat hogy ez minek??Inkább én szoktam mondani az elején hogy ez nem kell az nem kell.Mindent megvett volna a fiának:)

Nálunk csak ő keres én csak gyest kapok sajnos:(De sose éreztette hogy ő tart el mondjuk ez is undorító hogy ha vki többet keres akkor fölényesebbnek érzi magát.Milyen jogon???Én meg nyújtsam be a számlát hogy mosok,főzök rá??Mert ugye ha elmegyek majd dolgozni is meg kell csinálni.

Egyetlen egyszer mondta mikor megkértem hogy segítsen már egy kicsit takarítani mert vendégek jönnek én meg elúsztam a munkával hogy marha jó...lett volna rá épp elég napom mert itthon vagyok(magyarul más dolgom nincs)na akkor aztán megint balhé hogy igen és ha dolgoznék nem lenne baba??Akkor is rám várna.Neki nem csak az a dolga hogy ledolgozza a kis 8 óráját és haza jön vakargatni a valagát!Aztán megnyugodott.

Mondjuk az anyja úgy nevelte szerencsére hogy elmosogat maga után,összehajtogatja ruháit ha leveszi,kiviszi a koszosat....stb.Nem kell hagyni az elején hogy elkanászosodjanak:)))

2011. nov. 30. 14:13
 9/15 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Hát ne is panaszkodj, én egyenesen irigyellek:D

Köszi neked is a tanácsot:)

2011. nov. 30. 15:09
 10/15 anonim ***** válasza:

12:39-es vagyok. Èn jöttem haza a szüleimhez mert nàlunk is volt elèg sz@r :((( nem azt írtam hogy te menj. Ovadtam hogy messze laknak. Te egyenlôre maradj a közelben, baràtnônèl, tökèletes döntès!

De ne tûnj el innèt! :)

2011. nov. 30. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!