Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jól döntök ha ezt teszem?...

Jól döntök ha ezt teszem? Családi gondok.

Figyelt kérdés

Kislányunk 11 hónapos, sajnos nagyon megromlott a viszonyunk apával.Már 7 éve vegayunk együtt(a vízválasztó), de nem úgy néz ki, hogy ebből még lehet valami.

Napok óta nem beszélünk egymással, csak kerülgetjük a másikat.

Egy barátnőm felajánlotta, hogy egy időre költözzünk hozzá a kicsivel és meglátjuk, hogy a párom észbe kap-e, vagy külön utakon folytatjuk.Így helyben maradnék, mert a szüleim 300km-re élnek, a lányomat pedig nem szakíthatom el az apjától.

Nemrég tettem fel egy kérdést itt, hogy részleteket is megtudjatok...

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

2011. nov. 30. 11:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nem tűntem el, ittvagyok :)

Csütörtök óta külön vagyunk apával, persze közben értekezünk a dolgainkról.A lányát már meglátogatta tegnap,akkor nem is nagyon beszéltünk.2 hetet adtam magunknak, az alatt csak történik valami...

Hiszem, hogy még rendbe lehet hozni a dolgainkat, de nem erőltetem, most rajta a sor.Nem bírok egedül fenntartani egy kapcsolatot, ahhoz 2 ember kell és most rajta a sor.

Majd megírom, hogy mi lett...

2011. dec. 3. 16:43
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia! Már olvastam tegnapelőtt a kiirásodat, nagyon sajnálom a dolgot..:( Most nem birom ki, hogy ne irjak, hogy lásd, járnak még hasonló cipőben.. 10 hónapos a kislányunk, minden ugyanaz, mint Nálatok, és 2 hete elköltözött Apa.. Én már dolgozom, ugyhogy többször kell vigyáznia a picire, én is várom, hogy végre eldöntse, mit akar, mert nem lehet rajta kiigazodni, és egyedül ehhez kevés vagyok, viszont kerülgetni egymást a lakásban nem vagyok hajlandó.. Nálunk is a gyerek előtt minden rendben volt, de a szexhiányt, mellőzöttséget nem viselte jól, pedig csak 1 pici türelem kellett volna. Borzasztó igazságtalanság, hogy mit gondolnak ezek a pasik- elvárják, hogy mindent mi csináljunk a gyerek körül, majd legyünk minden este olyan tüzesek, mint régen!

Drukkolok Nektek, irj!!!! ;-)

2011. dec. 4. 10:17
 13/15 anonim ***** válasza:
Szia! Mi újság azóta Nálatok? Előző vagyok.. Karácsony együtt lesz vagy külön? Elköltöztetek? Mi még mindig külön vagyunk..:-(
2011. dec. 14. 10:56
 14/15 A kérdező kommentje:

Hazaköltöztünk.Apa rájött, hogy nem tud élni nélkülünk.

Egyenlőre elég képlékeny a dolog, de megbeszéltük a dolgainkat és rájöttünk, hogy mindkettőnknek keményen kell dolgoznunk a kapcsolatunkon, ha boldogságban akarjuk felnevelni a lányunkat.A párom nagyon igyekszik és én is, eddig minden okés:)

Szombaton költöztünk haza, másfél hétig laktunk külön, de majdnem minden nap találkoztunk.

Remélem, hogy jó döntést hoztunk, a karácsonyt biztos együtt töltjük, aztán majd meglátjuk, hogy mit hoz az élet...

Remélem nektek is összejön a közös karácsony!Akkor mindenki a szeretetre van ráhangolódva és nálatok is rájön majd apa, hogy nélkületek nem élet az élet!

Minden jótnektek!

2011. dec. 14. 14:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Nagyon örülök, hogy Nálatok pozitiv lett a vége!! További sok sikert, ügyesek legyetek;-)!!
2011. dec. 14. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!