Szerintetek jól döntök?

Figyelt kérdés

Sziasztok! ma kiderült hogy terhes vagyok jövőhéten megyek nőgyógyászhoz. Páromnak ma fogom mondani. Még tanulunk mind a ketten és nem tudnánk megani a babának mindazt amit kellene. Tudod hogy az egyik legrosszabb dolog az életben ez de nem tehetek mást, ha egyszer szülök gyereket akkor az a minimum szerintem hogy mindent megadok neki! szerintetek jól döntöttem az mellett hogy nem tartom meg?

És nem akarom hogy olyanokat írjatok hogy milyen felelőtlen vagyok meg ilyenek de védekeztünk és mellette történt a baj. úgyhogy ez ígymagában is elég nagy baj.

2013. szept. 28. 13:48
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
22%

Igen? Mindenki érti? Akkor írd már le légyszi, komolyan érdekel, hogy mi az a minden.

Milyen fejmosásról beszélsz? Hol írtam fejmosást?

Talán ha nem csak olvasnád, hanem értelmeznéd is, amit írtam...

2013. szept. 28. 16:50
 12/27 anonim ***** válasza:
17%
Komolyan kezdem azt hinni,hogy ez a vedekezes szart se er,mostansag mindenki igy esik teherbe,foleg azok akik abortuszra keszulnek,nem erdekes ez egy kicsit??? Es te kerdezo mit varsz?? Hogy mindenki gratulaljon neked hogy megolni keszulsz a gyermekedet?? Szanalmas vagy...
2013. szept. 28. 16:55
 13/27 A kérdező kommentje:
Édesanyámmal élek akinek jövőhónap 21.én lejár a munkaszerződése és onnantól kezdve nem tudja mi legyen velünk mert nincs érettségije.. Okj-s képzésre járok és azon ilyenkor már nem lehetlevelezőre átjelentkezni. És a mindent meg akarok adni neki az nem azt jelenti hogyházat venni hanem hogy az alapvető életet megadhassam neki... A párom meg fősulira jár és meleltte ő is dolgozik de ő se nagyon tud többet összeszedni a diákmunkával 10-15 ezernél.
2013. szept. 28. 17:19
 14/27 anonim ***** válasza:
71%

Akkor meg mi a kérdés? Ha nincs pénz arra se, hogy kaját vegyetek a gyereknek, és a szüleid sem tudnak segíteni, akkor miről beszélünk?

Ne itt várj megerősítést. Neked kell dönteni...

2013. szept. 28. 17:21
 15/27 anonim ***** válasza:
19%
Nem igaz, hogy nem tudsz neki megadni mindent. A legnagyobb kincset adhatod neki: az életet. Ennél több nem is kell. Örökbeadhatod a picit. Nagyon sokan szívesen felnevelnék és mindent megadnának neki, szóval szerintem gondold át! Kívánok minden jót nektek!
2013. szept. 28. 19:35
 16/27 anonim ***** válasza:
73%

Persze szenvedjen 9 hónapot, szülje meg, aztán széles mosollyal, mert hogy milyen jót tesz adja oda másnak... Vicc, nem értem ezeket a válaszokat - nem mellesleg egy másik kérdésnél arra "köpködtek" meg szívtelenezték le, aki megszüli, de nem akarta megtartani a gyerekét - .

Kérdező ez a te magánügyed, nyilván ha nincs miből a gyereket felnevelni, akkor nem kérdés mit kell tenned. A jövőre nézve válasszatok biztosabb védekezési módot - főleg a termékeny napokra.

2013. szept. 28. 19:52
 17/27 anonim ***** válasza:
29%

Első válaszadónál van az igazság. Én csak azt nem értem, lélektanilag miért könnyebb, ha hallasz olyan véleményt is, ami támogatja az elhatározásodat. A kérdésed magyarra lefordítva annyi: Jól teszem, hogy anyagiakra hivatkozva elevenen feldaraboltatom a saját gyermekemet?

Az pedig különösen pikáns, hogy a párodnak semmi beleszólást nem engedsz a döntésedbe. Hogy az ördögbe lehet ennyi idő alatt megfontolt döntést hozni? Ha csak ma tudtad meg, akkor kizárt, hogy legalább átszámoltad volna, milyen juttatások, segélyek stb. nem lesznek elegek ahhoz, hogy a babád megszülethessen! Hogyan létezik az, hogy a pozitív teszt a saját gyermeked azonnali elutasítását jelentette neked? Tudod egyáltalán, mi fog történni vele? Tisztában vagy vele, miként oltják ki az életét? Hát nem arról van szó, hogy nem tartod meg - ahogy írod -, hanem arról, hogy vérdíjat fizetsz azért, hogy megöljék! Miért nem adsz legalább egy esélyt, hogy a pároddal KÖZÖSEN osszatok-szorozzatok és felmérjétek, mi jár nektek? Miért olyan evidens, hogy abortálni lehet egy hús-vér embert? Nem tartod meg? A saját gyermekedről beszélsz, aki nem eldobható kacat!

Hogy a kérdésedre konkrétan is válaszoljak: Nem, nem teszed jól.

2013. szept. 28. 22:46
 18/27 anonim ***** válasza:
47%
Igen,megtartanam!
2013. szept. 29. 11:52
 19/27 lyna82 ***** válasza:
100%

Szia!Mielött döntesz,leírom a saját tapasztalatom.Én is tanultam,mikor fogamzásgátló mellett terhes lettem.Nekem sem volt könnyű a helyzet,de valahogy az abortuszt nem tartottam jó döntésnek.Az apa nem sokkal utána elvesztette a munkahelyét,gondolhatod milyen anyagi helyzetbe voltunk.A lényeg:az akkori évet még befejeztem a suliba,októberbe szültem tehát egy évet halasztottam.Nem tudom neked lenne-e szülői segítség,nekem anyu vigyázott addig a lánykámra,amíg befejeztem a sulit nappalin.Utána elmentem dolgozni,addig babám bölcsibe volt.Apával időközben különmentünk,sokáig egyedül neveltem lánykámat.Nem mondom,hogy könnyű volt,de mindent meg tudtunk oldani.A mai napig nem bántam meg hogy van nekem!Egy boldog kislány,akinek a mosolya ölelése mindenért kárpótol! :-)Tehát ne gondold,hogy szülsz egy gyereket és mindent fel kell adni NEM!!Persze áldozatokat kell hozni,de nem biztos hogy minden elveszik.

Bocsi ha hosszú voltam,kívánom hogy bárhogy döntesz az jó legyen Neked és ne bánd meg!! :-)

2013. szept. 29. 15:35
 20/27 anonim ***** válasza:
Végül hogy sikerült döntened, mi lett a baba sorsa?
2013. okt. 4. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!