Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Egy terhesség megszakítás,...

Egy terhesség megszakítás, hogy zajlik? Mennyi időt vesz igénybe?

Figyelt kérdés
2013. aug. 30. 15:43
1 2 3 4
 31/40 picurka0303 válasza:

Szia, nem kezdtem el számolgatni, de ne sokáig halogasd a témát, mert két hónapos korig vállalják. jelenleg MO.szágon még mindig a kikaparásos módszer működik melynek veszélyei, hogy nem lehet többé gyereked.

De, én amondó vagyok, mi lenne ha nem itt tennéd fel a kérdésed, hanem elmennél a nőgyógyászhoz AKI JOBBAN hozzá ért, és kikérnéd a véleményét mert őt köti az orvosi eskü...-.-"

2013. szept. 3. 15:28
 32/40 Gálné Nyári Emese válasza:

Ha 19-nél kiugrasz a parntered alól (vagy 19-nél kihúzod) akkor nincs terhesség.

Annak kicsi a valószínűsége, hogy valakinek kilyukad a gyomra...

2013. szept. 4. 14:53
 33/40 anonim válasza:

Érdemes átgondolni és megszívlelni, amit 21 mondott!

Hacsak nem egészségi szempontok állnak a háttérben (melyek nagyon ritkák, főleg ilyen korban), sokkal többet árt vki saját magának azzal, ha megöleti a hasában fejlődő gyermekét, mint ha megszülné. Majd, ha világra jön a baba, érdemes a következő lépésen gondolkozni. Mindent a maga idejében. Most a lelki-testi szempontból egészséges várandóságra lenne jó összpontosítani. Őszintén kívánok sok boldogságot a lánynak, majdani babajával!

2013. szept. 5. 10:20
 34/40 anonim válasza:
0%

Kedves kérdező, kérlek gondolkozz még picit a kisbabád életéről. Nagyon értékes egy ember élete. Nyilván ő kiszolgáltatott a jelen helyzetben, és az élete a te kezedben van.

Amúgy itt egy 15 perces rövid film, hogy mire számíthatsz. Címe: "22 hét". Magyar feliratos a youtuben http://www.youtube.com/watch?v=lGGY18qwaaA Ha nem menne át a link írd be youtube keresőbe: 22 hét .

Szia, Isten áldjon titeket.

2013. szept. 6. 16:21
 35/40 gyilokcica ***** válasza:
32%
Hogy jön ide ez a félrevezető videó? Annyira szánalmasak egyesek... és akkor Isten nevét a szájára veszi? Undorító!
2013. szept. 6. 21:03
 36/40 k.veronika199 válasza:
Hány éves vagy?
2013. szept. 10. 20:53
 37/40 anonim ***** válasza:
Gyilokcica: nomen est omen, nem igaz?
2013. szept. 11. 06:49
 38/40 gyilokcica ***** válasza:
Kedves 57%-os, most már jó lenne ha lennének saját gondolataid is, és nem csak mástól idéznél.
2013. szept. 11. 15:36
 39/40 anonim ***** válasza:
0%
b*sszátok meg, most jövök az orvostól, a 8 hetes magzatom elhalt... ti meg arról csacsogtok, hogyan lehet megölni őket.... de csodás :(
2013. szept. 11. 15:43
 40/40 anonim ***** válasza:
Mi bajod van, gyilokcica? Légy oly szíves, nevezd már meg pontosan a forrást, kitől idéztem! Most már engem is elkezdett érdekelni a dolog. Előre is köszi. (57%-os)
2013. szept. 11. 16:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!