Egy terhesség megszakítás, hogy zajlik? Mennyi időt vesz igénybe?
Szia, nem kezdtem el számolgatni, de ne sokáig halogasd a témát, mert két hónapos korig vállalják. jelenleg MO.szágon még mindig a kikaparásos módszer működik melynek veszélyei, hogy nem lehet többé gyereked.
De, én amondó vagyok, mi lenne ha nem itt tennéd fel a kérdésed, hanem elmennél a nőgyógyászhoz AKI JOBBAN hozzá ért, és kikérnéd a véleményét mert őt köti az orvosi eskü...-.-"
Ha 19-nél kiugrasz a parntered alól (vagy 19-nél kihúzod) akkor nincs terhesség.
Annak kicsi a valószínűsége, hogy valakinek kilyukad a gyomra...
Érdemes átgondolni és megszívlelni, amit 21 mondott!
Hacsak nem egészségi szempontok állnak a háttérben (melyek nagyon ritkák, főleg ilyen korban), sokkal többet árt vki saját magának azzal, ha megöleti a hasában fejlődő gyermekét, mint ha megszülné. Majd, ha világra jön a baba, érdemes a következő lépésen gondolkozni. Mindent a maga idejében. Most a lelki-testi szempontból egészséges várandóságra lenne jó összpontosítani. Őszintén kívánok sok boldogságot a lánynak, majdani babajával!
Kedves kérdező, kérlek gondolkozz még picit a kisbabád életéről. Nagyon értékes egy ember élete. Nyilván ő kiszolgáltatott a jelen helyzetben, és az élete a te kezedben van.
Amúgy itt egy 15 perces rövid film, hogy mire számíthatsz. Címe: "22 hét". Magyar feliratos a youtuben http://www.youtube.com/watch?v=lGGY18qwaaA Ha nem menne át a link írd be youtube keresőbe: 22 hét .
Szia, Isten áldjon titeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!