Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Egy terhesség megszakítás,...

Egy terhesség megszakítás, hogy zajlik? Mennyi időt vesz igénybe?

Figyelt kérdés
2013. aug. 30. 15:43
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
0%
Miért, belerúg rúgott bárki is? A másik kérdésnél sokan vártak rád és felismertelek itt, ez van. Sajnálom..
2013. aug. 30. 17:34
 12/40 anonim ***** válasza:
A procedúra: hétfőn elmentem dokihoz rá következő kedden megvolt a műtét. Az pedig kb 20 perc altatásban reggel bemész du haza, ha még nem szültél akkor általában 1 éjszakát bent kell lenni. Kitartás..
2013. aug. 30. 17:45
 13/40 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2013. aug. 30. 20:37
 14/40 anonim ***** válasza:
21%

A baba megtartása nem jöhet szóba? tudom vannak nehéz helyzetek, de mégiscsak egy kis élet, már egy ember, csak nagyon pici. Sok ember örülne a babának. És sokan egy iylen műtét után nem tudnak újra teherbe esni. Ezt a kérdést is megfontoltad?

hány éves vagy? az apa mit szól?

2013. aug. 31. 14:35
 15/40 A kérdező kommentje:
14/14 privátba megírtam a választ .
2013. aug. 31. 14:54
 16/40 anonim ***** válasza:
30%
Örökbe is adhatod a babát. Így nem kell nevelned, ha úgy érzed, nem tudnád, de megölnöd sem kellene őt. Rengetegen várnak erre a csodára, csak jót tehetnél ezzel.
2013. aug. 31. 23:31
 17/40 anonim ***** válasza:
En penteken felhivtam egy maganklinikat, keddre kaptam idopontot. Aznap minden megvolt. A mutet maga 20 perces volt. Senki nem botrankozott meg vagy nezett le. S bar visszagondolva jo dontes volt, mert nem tudtam a babanak megteremteni a megfelelo eletkorulmenyeket, megis maig sem bocsatottam meg magamnak... Nem tudom, Neked milyenek a korulmenyeid, s hany eves vagy, de tudd, hogy a lelki resze kemenyebb lesz, mint maga a mutet. Drukkolok, hogy a legjobb dontest tudd meghozni!
2013. szept. 1. 07:38
 18/40 anonim ***** válasza:
21%

"...Sakkoztunk a műtét időpontjával, melyik nap lenne jobb...". Úristen!!! Melyik nap lenne JOBB.

Egy gyermek biológiai anyja azon sakkozik egy "orvossal", melyik nap lenne jobb abortálni egy ártatlan magzatot. Hihetetlen.

2013. szept. 1. 07:52
 19/40 anonim ***** válasza:
17%
Igen, ez a sakkozás nekem is kiverte a biztosítékot...
2013. szept. 1. 08:49
 20/40 anonim ***** válasza:
Én írtam,hogy sakkoztunk,heti 6 nap fizikai munkát végzek és csak a műtét napjára tudtam szabit kivenni,csúsztunk egy hetet,hogy munkaszüneti nap elötti nap legyen műtét,így 1 nap még otthon tudtam maradni.Csütörtök műtét,péntek nemzeti ünnep,szombat munka.
2013. szept. 1. 08:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!