Egy terhesség megszakítás, hogy zajlik? Mennyi időt vesz igénybe?
Figyelt kérdés
2013. aug. 30. 15:43
11/40 anonim válasza:
Miért, belerúg rúgott bárki is? A másik kérdésnél sokan vártak rád és felismertelek itt, ez van. Sajnálom..
12/40 anonim válasza:
A procedúra: hétfőn elmentem dokihoz rá következő kedden megvolt a műtét. Az pedig kb 20 perc altatásban reggel bemész du haza, ha még nem szültél akkor általában 1 éjszakát bent kell lenni. Kitartás..
13/40 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2013. aug. 30. 20:37
14/40 anonim válasza:
A baba megtartása nem jöhet szóba? tudom vannak nehéz helyzetek, de mégiscsak egy kis élet, már egy ember, csak nagyon pici. Sok ember örülne a babának. És sokan egy iylen műtét után nem tudnak újra teherbe esni. Ezt a kérdést is megfontoltad?
hány éves vagy? az apa mit szól?
15/40 A kérdező kommentje:
14/14 privátba megírtam a választ .
2013. aug. 31. 14:54
16/40 anonim válasza:
Örökbe is adhatod a babát. Így nem kell nevelned, ha úgy érzed, nem tudnád, de megölnöd sem kellene őt. Rengetegen várnak erre a csodára, csak jót tehetnél ezzel.
17/40 anonim válasza:
En penteken felhivtam egy maganklinikat, keddre kaptam idopontot. Aznap minden megvolt. A mutet maga 20 perces volt. Senki nem botrankozott meg vagy nezett le. S bar visszagondolva jo dontes volt, mert nem tudtam a babanak megteremteni a megfelelo eletkorulmenyeket, megis maig sem bocsatottam meg magamnak... Nem tudom, Neked milyenek a korulmenyeid, s hany eves vagy, de tudd, hogy a lelki resze kemenyebb lesz, mint maga a mutet. Drukkolok, hogy a legjobb dontest tudd meghozni!
18/40 anonim válasza:
"...Sakkoztunk a műtét időpontjával, melyik nap lenne jobb...". Úristen!!! Melyik nap lenne JOBB.
Egy gyermek biológiai anyja azon sakkozik egy "orvossal", melyik nap lenne jobb abortálni egy ártatlan magzatot. Hihetetlen.
19/40 anonim válasza:
Igen, ez a sakkozás nekem is kiverte a biztosítékot...
20/40 anonim válasza:
Én írtam,hogy sakkoztunk,heti 6 nap fizikai munkát végzek és csak a műtét napjára tudtam szabit kivenni,csúsztunk egy hetet,hogy munkaszüneti nap elötti nap legyen műtét,így 1 nap még otthon tudtam maradni.Csütörtök műtét,péntek nemzeti ünnep,szombat munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!