Terhesseg megszakitassal kapcsolatosan segitene valaki?
Sziasztok! 2012.07.02-An szuletett meg az en Pici Amiram ket Nap szenvedes utan ,majd nem megszulten siman, vegul csaszar lett . Tehat 1 ev utan ujra terhes vagyok, de nem tarrhatom meg( anyagiak, es meg sok mas ok miatt). Raadasul osszeferhetetlenek vagyunk. Felek a mutettol, es lelkibeteg vagyok attol is, hogy nem tarthatom meg. Mielott korbe venne a sok itelkezo, vedekeztem, es en is ellene voltam eddig, es most is. Le irna nekem valaki, hogy hogy mukodik ez az egesz? Hala Istennek sosem kellett meg ilyet tegyek.. hallottam, hogy laminariat helyeznek fol.. semmirol semmit nem tudok. Valaszokat elore is koszonom!
1Eves kislany anyukaja.
Elmész az orvoshoz, megállapítja a terhességet. Megmondod, hogy nem szándékozod megtartani. Elmész a családvédelmi szolgálathoz, ott megmondod, hogy abortuszt szeretnél. Elbeszélgetnek veled, kapsz 3 nap gondolkodási időt.
Ha nem gondolod meg magad, akkor 3 nap után visszamész, megkapo a csekket, amit be kell fizetned. (Ha orvosi oka van, akkor nem kell fizetni).
Bemész a kórházba, kérsz időpontot. Lamináriát az kap, aki még nem szült hüvelyi úton. Nem tudom nálad hogy van, hiszen ha tágultál, akkor lehet nem kapsz lamináriát, majd az orvos megmondja.
Ha kell, akkor egy nappal hamarabb befekszel, megkapod a tágítót, következő nap műtét. Ha nem kapsz,m akkor a műtét napján kell bemenni.
Elaltatnak, megcsinálják, ha rendben van minden, pár óra múlva mehetsz haza.
Nekem missed ab volt, elhalt a baba. Nem volt választásom, mégis az járt a fejemben, hogy mit keresek itt, én ez nem akarom... El nem tudom képzelni, hogy élő babával ez mennyire borzasztó lehet, bármennyire is azt tűnik a legjobb megoldásnak. Legszívesebben megszöktem volna, csak nem lett volna értelme, mert lehet, hogy elvérzek a sarkon. Ha élő baba lett volna, 1000%, hogy meggondoltam volna magam utolsó pillanatban, és otthagytam volna az egészet.
A többiek csak a testi oldalát írták, de inkább a lelkire készülj, már amennyire lehet. Én egész nap bőgtem, adtak nyugtatót is.
Amúgy a tágító felrakása nekem nagyon fájt, olyan volt, mintha tűket szurkáltak volna a méhszájamba. De egyrészt lehet, hogy te nem kapsz, másrészt gondolom a szülés még rosszabb. Utána már nem fájt, csak amíg felrakták. A többit nem érzed, vérzés van, görcs nekem nem volt, se előtte (a tágítótól), se utána. Nem éreztem semmit, csak nagy ürességet, hogy vége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!