4 napja feküdtünk le a barátommal de nem védekeztünk. Csak megszakítás volt. Tegnap délelőtt elkezdtem barnázni de mostmár vérzek erősen. Ez lehet a beágyazódási vérzés vagy csak megjött? Még annyit hogy nekem még soha nem volt menstruációm.
anyám... más meg évekig próbálkozik hiába...
4 nap alatt kb semmi nem történik, valószínűleg menstruálsz.
Ha szexelni van eszed, akkor normális védekezésre miért nem gondoltok?
Ha a vérzés erős piros, akkor szerintem ez menstruáció.
A beágyazódásos vérzés (ha egyáltalán van, nekem nem volt) csak pecsételés és barnás színű.
Ha erősen vérzel akkor valószínű menstruálsz.
Attól még mert még nem menstruáltál simán lehetsz terhes, úgyhogy védekezzetek mindig! A megszakítás nem jó módszer!
Hány éves vagy?
Ez szerintem is csak menstruáció, mert 4 nap után még nem lehet (nagykönyv szerint) beágyazódás.
Ha szexuális életet élsz, akkor VÉDEKEZZ!!!!
- 4 nap után nem tud beágyazódni semmi.
- ha szexelsz, legyen annyi eszed, hogy védekezel.
- nemileg éretlen tini miért akar szexelni, de most komolyan kérdezem, nem csesztetés, pusztuljakmeg, ha értem. ?
Kedves KÉrdező!
Ez nem játék! Akár egyetlen együttlét is elég ahhoz, hogy teherbe ess. Ne hagyd magad hülyeségekre rábeszélni, a védekezés nagyon fontos, gondolj bele, nyilván nem szeretnél még babát...
Ez nem versenyfutás, gondolom max 14 éves lehetsz, még rengeteg időd lesz az életben a szexre, és ami fontos, hogy ahhoz megfelelő, olyan partnert válassz, akit tényleg szeretsz, és amikor már érett leszel rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!