Két hét késés után délelőtt csináltam egy tesztet és egyértelmű negatív, megbízható az eredmény?
Figyelt kérdés
Érzem, hogy készül megjönni, de két hete semmi. Nincs különösebben terhességi tünetem a gyakori hányingeren kívül, de azt be tudom annak, hogy alig eszem és sokat stresszelek mert új munkahelyre kerültem.2013. júl. 15. 11:06
1/6 anonim válasza:
biztos hogy nem vagy terhes, két hetes késés után másodpercek alatt ki jött volna a két csík ha terhes lennél.
2/6 anonim válasza:
Csinálj még egy tesztet pár nap múlva! Míg nem jön meg a nem várt, addig bármi lehet! Vagy menj el nőgyógyászhoz, mi okozza a problémát :) Azért szorítok h, az sikerüljön amire vágysz :)
3/6 A kérdező kommentje:
Nem szeretnénk most másik babát, van egy két éves kislányunk. Folyton görcsöl a hasam, meg nagyon csúnya gyulladt pattanásaim vannak, ezek mind jellemzőek a menstruációm előtt és alatt csak nem hajlandó megjönni.
2013. júl. 15. 11:12
4/6 anonim válasza:
Valószínűbb, hogy az új munkahely miatti stressz miatt késik.
5/6 A kérdező kommentje:
Rengeteget idegeskedek...Nagyon nagy a felelősség a vállamon, rengeteg dolgot kell számon tartani, pénzzel kell elszámolnom, még csak 3 hete kezdtem, azért nem problémamentes. Alig alszom és alig eszem, folyton fáj a gyomrom...De bízom benne, hogy jobb lesz, csak még az is rátesz, hogy ennyit késik. De hát ez egy ördögi kör. Ha idegeskedem késik, ha késik idegeskedem...
2013. júl. 15. 11:24
6/6 A kérdező kommentje:
meg is jött :)
2013. júl. 15. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!