Az one step ovulációs teszt mennyire megbízható?
Figyelt kérdés
most szeretnék rendelni és kíváncsí lenék kinek vált be,mennyi idő után jött össze a baba?2013. júl. 12. 20:38
1/3 anonim válasza:
Én használtam, megbízható, de hátránya, hogy sohasem volt egyforma a két vonal, vagyis teljesen pozitív, így csak az erősödésből tudtam következtetni rá.
2/3 anonim válasza:
én csak azt használtam soha mást,és nekem egyforma pozi szokott lenni,igaz csak mostanában,úgyhogy az előttem levőnek annyiban igaza van,hogy van olyan széria amit rendelek hogy nem lesz egyforma,csak majdnem olyan erős.Viszont előnye hogy olcsó,és azért kell belőle elhasználni nem keveset,és az üzletekben nagyon drága.Én ajánlom :)
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) én most találtam meg az apródon 49 ft -ért :) remélem beválik
2013. júl. 12. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!