Clear blue digitális terhességi teszt megbízható? Volt olyan akinek pozitív lett és mégsem volt terhes? Tapasztalatok?
Nálam sem voltak még pozitívak a 10-es tesztek, amikor a sima és a digitális CB már pozitívak voltak. Pedig több fajta 10-est vettem, vaterás olcsót és Valentin 1200 forintos gyógyszertárit. Semmit nem jelent, ha a 10-es még negatív, csak azt bizonyítja, hogy nemcsak az érzékenység számít, hanem a minőség.
A CB-ből valóban van olyan, ami csak plusz vagy minuszt mutat és van olyan, ami hetet is és van olyan, ami mindkettőt, az a legújabb. Ha neked tuti a hetet is kimutató van, akkor valszeg hibás a teszt. Nekem sosem hibázott, sem a digitális ovulációs tesztje, sem a terhességi digi tesztjei, pedig tonna számra használtam őket. De bármi előfordulhat. Én a pluszt pozitívnak venném amúgy és tesztelnék még egyet a biztonság kedvéért.
Tesztelj pár nap múlva és meglátod. Sok sikert.
Szia!
Nekem amikor negatív lett, a dokim sem hitte el hogy nem vagyok terhes, csak miután megnézett UH-val, szóval tuti a teszt, nem is veszek másfajtát!
Szerintem még korán csináltad, és azért nem ír ki hetet; vagy ha rossz is, tuti nem mutat ál-pozitívat!
Biztos hogy terhes vagy, 2 nap múlva (vagy később ha kibírod, és nem jön meg) csinálj egy újat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!