Megszakítják a terhességet?
Figyelt kérdés
Barátunkat éjjel bevitték a kórházba.Pénteken lesz 21 hetes.Az utolsó információ szerint vakbélgyulladása van a mamának.Férjem kollégái azt mondják ilyenkor megszakítják a terhességet.Nagyon aggódunk értük.2013. júl. 10. 11:41
1/6 anonim válasza:
Nem szakítják meg. Most műtöttek nemrég, hasi műtétem volt és most vagyok 22 hetes. A baba is és én is jól vagyunk. A barátotokat is minden úton módon segíteni fogják, hogy egészségben megszülhesse majd a babát. Ma már nem akkora dolog várandósan műteni! Nem lesz semmi baj! Jobbulást nekik is!
2/6 anonim válasza:
Jézusom, dehogy. Ha nem lesz semmi komplikáció,(ami terhesség nélkül is előfordulhat)ugyanúgy megy tovább a terhessége mint eddig. Nekem kolleganőmet műtötték vakbéllel terhesen, pontosan nem emlékszem hány hetes terhes volt, de volt már szép nagy pocija, olyan középidős lehetett. Teljesen egészséges kisfia született.
3/6 anonim válasza:
Nem szakítják meg. Ha már elég érett a baba (nyilván egy 21 hetes még nem elég érett), akkor esetleg megcsászározzák. De amúgy meg simán megműtik terhesen.
4/6 anonim válasza:
Ó, dehogyis! Semmi probléma nem lesz.
5/6 anonim válasza:
Így van, nem szakítják meg. A baba marad, a mama pedig meggyógyul. Ne aggódj, mindent meg fognak tenni értük és nem lesz semmi baj.
6/6 A kérdező kommentje:
Most mondta a férjem,hogy nem vakbél a baj.Sajnos még nem tudják mi lehet az oka amiért éjjel begörcsölt.Folyamatosan vizsgálják.
2013. júl. 10. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!