Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Hogyan éli az életét aki...

Hogyan éli az életét aki abortuszra volt kényszerítve?

Figyelt kérdés

Aki nagyon szerette volna, de pl a párja és a pénz miatt ment abortuszra.

Hogyan alakult az életed?

Leginkább azoktól várnám aki átélte.

2013. júl. 14. 12:16
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
43%
A fajfenntartás ösztöne fölötti, tudatos kontrollt úgy hívják, hogy óvszer!
2013. júl. 16. 09:00
 12/65 anonim ***** válasza:
15%
Gyakorolja akkor, mikor fel kell rakatni a spirált, fel kell húzni az óvszert vagy be kell venni a bogyót. Ritka eset, mikor szó szerint életek mennek tönkre az "embrió" megtartása miatt és amíg te nem vagy nő és nem növesztettél egy másik ÉLETet magadban, addig ne okoskodj már bele minden kérdésbe a magzatellenes szövegeiddel.
2013. júl. 16. 09:02
 13/65 anonim ***** válasza:
26%

Kedves Utolsó!

Alapvetően egyetértek veled, de a spirállal, meg a tablettával vigyázz: ezek ugyanis abortív eszközök.

2013. júl. 16. 09:05
 14/65 anonim ***** válasza:
38%
És gerinc meg önzetlenség legfőképpen ahhoz kell, hogy a saját kényelmünk miatt, mert "ez csak 30 ezer Ft és pár hét alatt le van intézve", ne ölessük meg a saját vérünket, hanem vállaljuk a vele járó áldozatot, ami nem is akkora teher, mintsem öröm (ha persze az ember ember és nem egy szívtelen önző dög).
2013. júl. 16. 09:06
 15/65 anonim ***** válasza:
36%
Nem hagyják beágyazódni a megtermékenyített petesejtet, igaz? :| Én csak gyógyszert szedek de azt is egészségügyi okokból, időben kivetetem, ha lehet így fogalmazni. :D Igazad van, köszi a kijavítást!
2013. júl. 16. 09:08
 16/65 anonim ***** válasza:
73%
Így van, nem engedik beágyazódni a már megfogant életet. Ezek nem fogamzásGÁTLÓK tehát, bár a többség azt hiszi, hogy igen.
2013. júl. 16. 09:10
 17/65 anonim ***** válasza:
26%

Ja, #11, ez a legtutibb, mert igaz ugyan, mindkét félnek - változó mértékben ugyan, de - rosszabb tőle a szex, de így a védekezés kudarcáért is a férfit lehet hibáztatni adott esetben, mondván az "ő felelőssége volt, ő rontotta el"...

Ti tudjátok, én mindenesetre nem szívesen lennék harmadik fél se egy kapcsolatban, nem hogy negyedik...

A másik, hogy a fogamzásgátlás-családtervezés eszközei, meg a művi abortusz mint ultima ratio nem egymás helyettesítői hanem kiegészítői, ahol lehet fogamzást gátolni, ott nem lehet abortálni, ahol abortálnak, ott nem lehet fogamzást gátolni...

2013. júl. 16. 09:20
 18/65 anonim ***** válasza:
25%
Nem a férfi hibája, ha elszakad és nem varrnék én senki nyakába egy babát, nyugodtan le lehet lépni, ha nem tetszik a "gondtalan szex" következménye, de szívből remélem, hogy olyan ember lesz majd mellettem, aki nem másodiknak, harmadiknak érzi magát a kapcsolatunkban a saját gyerekeivel szemben. Egy ilyen én közponú emberrel nem tudnék élni. Ok, hogy nem felhőtlen boldogságban várja azt a babát, de hogy úgy érezze kiszorították az első helyről?!? Nevetséges.
2013. júl. 16. 09:28
 19/65 anonim ***** válasza:
36%
#18, az "én központú ember" megítélésem szerint inkább az, aki szerint először jön az "ÉN akaratom", aztán az "ÉN hitem", aztán az "ÉN bennem növekvő ÉN vérem" - és aztán negyediknek talán jöhet az a másik is... akitől viszont elvárom és megkövetelem, hogy neki én legyek a legfontosabb, bárhogy is teszem éppen tönkre az életét...
2013. júl. 16. 09:42
 20/65 anonim ***** válasza:
34%

Ja, és kár ez a lakkozás, hogy "Ok, hogy nem felhőtlen boldogságban várja azt a babát, de hogy úgy érezze kiszorították az első helyről?!? Nevetséges."

Nem az a kérdés, hogy a férfi mit érez vagy mit nem érez, ha egyszer a nő jelenti ki, hogy számára a benne növekvő borsónyi embrió a fontosabb, ő azt választja, a férfinek meg marad, hogy megszokik vagy megszökik... a nő rangsorol, nem a férfi, a nő választ (mint általában mindig) nem a férfi. A férfi max mást nem tehetvén kényszerűen tudomásul veszi a nő döntését, és ahhoz alkalmazkodva vagy marad harmadiknak (negyediknek), vagy lép elfele.

2013. júl. 16. 10:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!