Lehetséges, hogy tényleg terhes maradtam?
A múlthéten abortuszom volt.Még a 6 hetet sem töltötte be.Nem voltak különösebb terhességi tüneteim csak nagyon mérsékelt hányinger ami hamar elmúlt.
Műtét után viszont egyre erősödött a hányingerem és elkezdett fájni a mellem is.És mind két tünet egyre erősebb.
Elmentem ma az orvoshoz ,megkérdeztem tőle terhes maradhattam-e mire azt mondta igen.Főleg mivel annyira zárt a méhszájam ,és alig lehetett tágítani,hogy nem is a szokásos módon végezte el a műtétet/pedig már van két gyermekem/
De lehet csak a hormonok szórakoznak velem.Elméletileg abortusz után mikor áll helyre a hCG szint ,mikor érdemes terhességi tesztet csinálni?
Én mindenkinek zöldet nyomok mindig!!!! És attól h azt írtam h kis harcos meg hasonlóak nem állítottam azt sem h tartsa meg. Biztos meg volt az oka h erre ment. Nem néztem le nem vetettem meg érte. Semmi rosszat nem mondtam.
Ellenben belém kötöttél és lepontoztál gondolom te is! Gratulálok!
Ha mégis él még a baba, nincs mód újra átgondolni a dolgokat, kérdező? Nem tudom, mi hiányzik a babához, de mindenemet, amim a gyerekek után van itthon odaadnám, hogy tudjak segíteni.
Természetesen én is le lettem pontozva - mindkét kommentemmel. Már megszoktam. Nem tragédia. A tragédia a kérdezőé és sajnos a babáé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!