Lehetséges, hogy tényleg terhes maradtam?
A múlthéten abortuszom volt.Még a 6 hetet sem töltötte be.Nem voltak különösebb terhességi tüneteim csak nagyon mérsékelt hányinger ami hamar elmúlt.
Műtét után viszont egyre erősödött a hányingerem és elkezdett fájni a mellem is.És mind két tünet egyre erősebb.
Elmentem ma az orvoshoz ,megkérdeztem tőle terhes maradhattam-e mire azt mondta igen.Főleg mivel annyira zárt a méhszájam ,és alig lehetett tágítani,hogy nem is a szokásos módon végezte el a műtétet/pedig már van két gyermekem/
De lehet csak a hormonok szórakoznak velem.Elméletileg abortusz után mikor áll helyre a hCG szint ,mikor érdemes terhességi tesztet csinálni?
Mi, ezt nem is értem. Volt egy abortuszod, ahol elméletileg a doki "kipucolt", és egy másik meg azt mondta, hogy terhes maradtál? Azt meg hogy lehet? Nekem már két abortuszom volt, és ilyen tüneteim nem voltak, csak a láz. Ha az maradtál, akkor meg a doki hibája, aki a műtétet végezte, ilyen nem lehet szerintem, hát akkor mi a francot csinált? Kérjél egy ultrahang vizsgálatot szerintem kb két hét múlva, mert már a 8 hetes
terhességet látják.
Nem mondta tutira ,csak ,hogy elképzelhető.UH ma nem volt mert a Semmelweis nap miatt csak ügyeleti ambulancia van.És azt mondta,hogy úgy sem látna semmit mert a méhben még vér van.Mondjuk műtét után csak 6-7 órát véreztem.Azóta csak néha -néha egy -egy halvány folt van a betéten.
Bennem felmerült,hogy mivel műtét előtt nagyon sírtam ,mert a lelkem nagyon szerette volna ezt a babát nem vette el.
Műtét után 4 héttel kell vissza mennem hozzá.
Na ekkora ökörséget se hallottam még.
Elmész abortuszra és 6 hét után azt közli veled a doki h terhes vagy.
akkor minimum már 12 hetesnek lenned kell mert kb 6 hetesen tudnak leghamarabb ilyen műtétet végezni.
De a legjobb a műtét után ezt miért nem közölte veled h nem sikerült?(amit elképzelhetetlennek tartok)
Na mindegy ez vagy kamu vagy egy eszeveszett hülyeség. Szerintem vmit félreérthettél ilyen nincs.
Előző, a terhessége nem volt még 6 hetes...nem jól értelmezted.
Különben meg nekem 1,5 hétig megvoltak még a terhességi tüneteim a megszakítás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!