Ha egy nő teherbe esett, meddig lehet maximum elvégezni az abortuszt?
Személyeskedő TÁMADÁST írtam. Olvasd el még egyszer!
Mikor és mivel támadtalak? A sajnálat nem támadás és nem agresszió. Verbális értelemben sem.
"A terhesség - szülés veszélyezteti a szülőpár méltóságát? Ugye, ezt te sem gondolod komolyan" Ha ezt gondolnám, azzal az is gondolnám, hogy nincs mit eldönteni, ugye... tehát valójban nem gondolom, hanem TUDOM, hogy A terhesség - szülés ADOTT ESETEKBEN veszélyeztetHETi a szülőpár méltóságát... ezért van eldöntendő kérdés.
(többségében persze nem veszélyezteti, ezért van több szülés, mint művi abortusz:))
#25-#26 Attól, mert "ordítasz" még az a valóság, amit leírtam, tény, tapasztalat.
"emberi törvények szerint eldöntendő kérdés." -nézd, ez annak probléma, aki másféle törvényeket is ismer/elismer, de az meg feltehetően egyáltalán nem fog abortuszon gondolkodni.
#29 "a leglényegesebb szabálypontokat illetően azzal az ember számára kijelölt szabályrendszerrel, ami ab ovo gemino adott"- szerintem meg az adott, hogy ilyen nem létezHET, hacsak nem teremtés-mítoszok elfogadásában hajtunk, ami már a világegyházaknak sem sajátja, nem zökkenőmentesen, de ugye többé-kevésbé sikeresen kooptálták már az evolúciós elméleteket. Na, ha meg elfogadjuk, hogy az élet lényege pont a folyamatos változás és a folyamatok egyensúlya, na ez esetben el kell azt is fogadnunk (axiomaként:)) hogy szabályrendszer is csak állandóan változó van. Ugye Einstein is beérte két konstanssal, a hidrogénatommal, meg az ostobasággal:).
Ez idáig az elv. Őszintén szólva nem is értem a konstans szabályrendszerekben hívőket, nem veszik észre, hogy az mennyire létezés-idegen? Miért, az ilyen ember ugyanazt várja el a 2 éves, mint a 22 éves gyerekétől???
Na, eddig az elv. Egyébként meg ugye én azt hiszem, hogy az ember számára egy rövid távon(!) konstansnak tekinthető "előírt" szabályrendszer van: a DNS-kódja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!