Ha egy nő teherbe esett, meddig lehet maximum elvégezni az abortuszt?
Szerintem ha van egy kis szíved, ne vetesd el. A baba fogantatásától érző lény, 12. hétre már dobog a kis szíve, mindene megvan, működik és fájdalmat érez mikor szétszakítják a testét. Én láttam ilyen videókat. Az anyánál pszichés és egészségügyi problémák lépnek fel az esetek nagy részében, és lelkiismeret furdalás következő baba vállalásakor.Inkább, ha teheted hord ki és add örökbe. Sok alapítvány foglalkozik nyílt örökbefogadással. Ha tudnád hány szülő vár babára, akik mind örülnének a te gyermekednek!
Na ya, Ausztriában a 16. hétig (akár utcáról is, nincs előtte kötelező tanácsadás), Angliában a 24. hétig.
Nálunk meg valóban felnőtt korban a 12. hétig, fiatalkorúként meg a 18. hétig, illetve akkor is, ha a terhesség erőszak következménye, vagy orvosi tévedés miatt csúszott ki az illető a 12. hétből. Egészségügyi okkal meg a 24. hétig.
#6, amit leírtál, az egyszerűen nem igaz, a magzat a terhesség első felében nem érez fájdalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!