Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Sokan miért olyan abortusz...

Sokan miért olyan abortusz ellenesek,miért nem pártolják?

Figyelt kérdés
Én igazából egyik oldalt sem képviselem,sem az abortusz ellenesek,sem az abortuszt támogatók oldalán sem állok,csak kíváncsi vagyok,természetesen megértem mindkét oldalt,egy részt elég kegyetlen eljárás,mert ha kicsit jobban belegondolunk gyilkosság is,hisz mégis csak egy pici életről,egy még meg nem született csecsemőről beszélünk,és sokan választhatnák azt,hogy inkább örökbe adják őket olyanoknak akiknek nem lehet babájuk,de ha a másik oldalt nézzük,bizonyos esetkben inkább jobb ha az a gyerek nem születik meg,hisz így talán kevesebb degenerált,életképtelen ember születne akik a társadalom számára csak koloncok lennének.Tudom,hogy ez most csúnyán hangzik,de így van.

febr. 16. 15:09
1 2 3 4 5
 41/44 kürasszír ***** válasza:
0%

# 30 # 39 # 40

Mi is volt az alapállításod #36-os? Az, hogy több millióból ha egy olyan abortusz történik a harmadik trimeszterben, bárhol a világon, amelynél mind a nő, mind a magzat egészséges.

IDÉZZÜK CSAK: "Kíváncsi lennék rá, hogy a VALÓSÁGBAN hány helyen történik meg ténylegesen egy koraszülés esetén legalább gépek segítségével életben tartható teljesen egészséges magzat elabortálása, ha a várandós nő is teljes mértékben egészséges... Gyanítom, a többmillióból 1 ilyen abortusz van max..."

Márpedig a Te állításod #36-os pontosan Amerikára vonatkozott, hiszen az amerikai helyzetet ismertető kommentemre reagáltál. Tehát tökéletesen tisztában voltál vele, hogy Amerikáról volt szó, ennek ellenére kötötted az ebet a karóhoz, hogy ilyen még ott sincs.

Amikor hiteles, leellenőrizhető külső forrással cáfoltam, hogy az Egyesült Államok egyik államában a harmadik trimeszteres abortuszoknak csak fele történik az ilyeneket végző nőgyógyász szerint egészségügyi okokból, a másik fele sima nem kívánt terhesség esetén, na akkor elkezded a terelést, hogy Magyarországról beszélünk.

Tudod a baj az, hogy Te az amerikai helyzetet ismertető kommentemre reagáltad azt, hogy ilyen több millióból ha egy van. Majd amikor szénné lettél cáfolva, akkor jöttél azzal, hogy de Magyarországon nincs ilyen.

Az állításaimat bizonyító link: [link]

tegnapelőtt 14:42
 42/44 anonim válasza:
51%
Én azt nem értem miért nem tiltják már ki innen végre egy életre ezt az Amerika és magzatfétises okostojást, aki minden nyomorult abortuszt érintő kérdésnél megjelenik és löki, hogy Amerikában így meg Amerikában úgy 🤦🏻‍♀️ MAGYARORSZÁGON élünk, ez még nem tűnt fel?!? A kérdésnek meg kvara semmi köze ahhoz, amiről hablatyolsz.
tegnapelőtt 20:34
 43/44 anonim ***** válasza:
55%

Furák ezek az utóbbi kommentek. Hogy jönnek ide az Amerikai dolgok? Semmi közünk hozzá. Nálunk Magyarországon a 12. hétig lehet abortuszt kérni, beteg magzat esetén talán van azt hiszem pár hét plusz🤔. De azt kizártnak tartom, hogy méhen kívül életképes magzatokat (24. hét körül) abortálnak itthon.

Maximum esetleg valami illegális mészárszéken, de abba valószínű a nő is belepusztul, plusz ne keverjük a törvényes ellátórendszerben biztosított dolgokkal.

tegnapelőtt 20:48
 44/44 anonim válasza:
51%
Úgy jönnek ide, hogy a 41-es erre izgul, ezért remeg, Amerika, Amerika, Amerika. Minden kérdésnél megjelenik és totálisan oda nem illő baromságokat hord össze 99,99%-ban Amerikáról. Itt már törölték a kommentjei nagy részét, de még így sem veszi észre magát.
tegnapelőtt 21:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!