Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Sokan miért olyan abortusz...

Sokan miért olyan abortusz ellenesek,miért nem pártolják?

Figyelt kérdés
Én igazából egyik oldalt sem képviselem,sem az abortusz ellenesek,sem az abortuszt támogatók oldalán sem állok,csak kíváncsi vagyok,természetesen megértem mindkét oldalt,egy részt elég kegyetlen eljárás,mert ha kicsit jobban belegondolunk gyilkosság is,hisz mégis csak egy pici életről,egy még meg nem született csecsemőről beszélünk,és sokan választhatnák azt,hogy inkább örökbe adják őket olyanoknak akiknek nem lehet babájuk,de ha a másik oldalt nézzük,bizonyos esetkben inkább jobb ha az a gyerek nem születik meg,hisz így talán kevesebb degenerált,életképtelen ember születne akik a társadalom számára csak koloncok lennének.Tudom,hogy ez most csúnyán hangzik,de így van.

febr. 16. 15:09
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
56%
#8 Azt, hogy 'van OKA' egy abortusznak nem csak akkor kell(ene)tudni, amikor már esedékes. Ha tényleg 'logikusan és ésszerűen' gondolkodtál volna és láttad át volna az élethelyzetedet; akkor nem estél volna 5x bele ugyanabba a hibába. Intelligens, felelős nőnél ez ennyiszer egészen biztosan nem történik meg.
febr. 16. 22:12
 12/44 anonim ***** válasza:
60%
11# így van, és pont ez a válasz is az egész kérdésre amúgy..szerintem azért az emberek 99%a csak a hobbi abortuszosokat ítéli el, aki ennyire telibe sz@rja, hogy ezzel mégiscsak egy életet vesz el. Senki nem azokra köpköd, akik valóban nyomós okkal mennek abortuszra, hanem az ilyen hülye, önző 3,14csakra.
febr. 16. 22:14
 13/44 anonim ***** válasza:
29%
Mivel nem tudod mi volt az OKA igy jobb ha nem minositesz vagy szemelyeskedsz...
febr. 16. 22:15
 14/44 anonim ***** válasza:
36%
Persze, 5x is volt valami naaagyon komoly oka.🤦🤦🤦 És itt mindjárt jön valami szívszorító kamu sztori, hátha még mi kérünk bocsánatot...
febr. 16. 22:18
 15/44 anonim ***** válasza:
53%
Akármi volt az OKA, már általános iskolában is van felvilágosítás arról, hogy miként lehet elkerülni egy nemkívánt terhességet. Ez sokaknak sikerül, néhanyan belecsúsznak egy olyan helyzetbe, amibe nem kellett volna. De hogy ÖTSZÖR is??? Ennyire már nem létezik elfogadható magyarázat.
febr. 16. 22:26
 16/44 anonim ***** válasza:
16%

4-es vagyok.

Na ezért volt/van az,mikor a nőgyógyász anamnézis felvétele közben felhúzza a szemöldökét,mikor mondom,hogy 1 terhességem volt, és 1 szülésem.

Nem hiszik el konkrétan.

Ha én tudtam/tudok vigyázni magamra, más miért nem tud?

Igen,elítélem az abortuszt, mert ÉLETET vesz el. Ehhez nincs az embernek joga.

Nem,nem vagyok valláskárosult,nem vagyok vallásos.

Egyszerűen erről - szerintem- nem dönthet ember.

Akkor dönthetne, ha ő indította volna azt az életet a méhében. De nem. Nem ő tette oda személyesen. Tehát ember nem is veheti el azt az életet.

febr. 16. 22:37
 17/44 anonim ***** válasza:
66%

16! Akkor ki tette oda? Ez egy qrva sz@r érv. De igen, a nő adja a petesejtet, a férfi meg a hímivarsejtet. Véletlenül meg senkinek a fütyköse nem kerül női nemi szervbe.

Ennyi erőből az egész orvostudományt ki lehetne dobi a kukába, elvégre hogy jövünk mi emberek ahhoz, hogy isten/természet vagy kisf@szom által alkotott betegségek és állapotok ellen megküzdünk.

febr. 16. 22:41
 18/44 anonim ***** válasza:
85%
#16 azért csodálkozik, mert rengeteg vetélés történik mindenféle beavatkozás nélkül, nem azért mert nem volt abortuszod.
febr. 16. 22:47
 19/44 anonim ***** válasza:
29%

17!

Kicsit ereszd már el ezt a földhözragadt gondolkodást!

Úgy értettem, bár nem hiszem, hogy bárkinek magyarázkodnom kéne, hogy a szexuális együttléten kívül kell még ahhoz valami,hogy ott élet alakulhasson ki.

Mert ha nem kéne,akkor minden szex vége terhesség lenne. De ez nagyon nem így van.

De mindegy is. Mindenki úgy fogja föl az életet,ahogy akarja. Saját lelkiismeretével számol el előbb,vagy utóbb. Inkább utóbb....

Nemrég láttam egy anyukával egy riportot. 5 gyereke van, 3-mal elvetélt. Ő azt mondta, hogy ő 8 gyerekes anya.

Mert így is lehet. Így is fel lehet fogni. Az élet oldaláról.

Nem a haláléról.

febr. 16. 22:49
 20/44 anonim ***** válasza:
57%
19! Kicsit tanulj biológiát, mielőtt hülyeségeket irkálsz. Igen, sok minden kell ahhoz, hogy valaki teherbe essen, és ki is tudja hordani. Nem fogom leírni, mert erről mind szó volt egészségtanon általános iskolában, majd 10. osztályban biológia órán. Jelenleg nem én vagyok földhöz ragadt, hanem látványosan te vagy egy nagyon nagyon nagyon buta ember, nagyon ostoba érvekkel, amelyek mögé értelmet sem tudsz rakni. Vagy te vitákat szoktál úgy nyerni, hogy kinyilatkoztatod a kis világodban érzékelt dolgaidat, majd ha valaki visszakérdez, akkor odavágod, hogy nem tartozol magyarázattal?
febr. 16. 22:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!