Terhesség utolsó 3 hetében ti híztatok?
Figyelt kérdés
37 hetes vagyok, eddig 8 kiló van rajtam. Ez az utolsó 2 hónapban jött fel, előtte semmi. Jó lenne ha max 10kiló plusszal mennék szülni. Enni se nagyon bírok már, mert folyton jön a savam. Ti mennyit híztatok az utolsó pár hétben?jan. 2. 14:27
1/9 anonim válasza:
Igen, de akkor vizesedtem is mindig a legjobban.
2/9 anonim válasza:
Én nem igazán nézegettem. 23 kilót összesen, de ebből az első 2 trimeszterben jött fel rengeteg. Az utolsó pár hétben szerintem max.1-2 kiló.
3/9 anonim válasza:
2 terhességem volt, mind a kettőt 72kg-val kezdtem.
Az elsőnél 6 a másodiknál pedig 3kg jött fel rám összesen, és ezek mind a 2x a 32 és 36 hét között.
4/9 anonim válasza:
1 kg jött fel az utolsó 3 hétben.
Ennyi volt kb a különbség a 37 hetesen becsült súly (3500 g) és a születési súlya (4630 g) között.
5/9 anonim válasza:
A baba is ekkor hízik a legjobban, és te is vizesedhetsz.
6/9 anonim válasza:
Utolsó 4 hétben híztam 12 kg-t, előtte 8 ment fel. Cukromra figyelni kellett, a gyomorsav miatt alig bírtam enni néhány falatot. Kétségbe is estem rendesen, de nagy része víz volt. Két hét múlva a 20 kilóból 18 lement.
Ha nem eszel baromi sokat, mégis hízol, akkor az víz lesz és a baba súlya.
7/9 A kérdező kommentje:
#6 köszi! Akkor annyira nem idegelem magamat, ha el is kezdenék hízni. Nem eszek sokat. :)
jan. 2. 21:47
8/9 anonim válasza:
Utolsó időszakban semennyit. Amúgy összesen 8 kg jött fel rám is. De én nem is vizesedtem egyáltalán.
9/9 anonim válasza:
Elég szerencsétlen kifejezés, hogy hízás. A baba nő benned és annak a tartozékai. Én nem szerettem, amikor így hívták, és kérdezték, hogy mennyit híztam. Egyébként én 7 éve 6 kg plusszal mentem és normál súlyról indultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!