Frissen diagnosztizált epilepsziás vagyok. Sajnos késik a memzesz. Tesztelek holnap. Nem szokott késni. Szeretem a babákat de beteg vagyok, ingyenes az abortusz így?
Figyelt kérdés
2024. febr. 8. 22:33
11/17 A kérdező kommentje:
Reggeli első vizeletből negatív eredményem van, 4.napja késik.
2024. febr. 9. 03:47
12/17 anonim válasza:
13/17 anonim válasza:
"Megszakitással védekeztem pár hete. De... A diagnózisom friss, 1 hetes. Egészséges voltam, azért nem védekeztem. De igy betegen már más."
Ez NEM védekezés. Reméljük, nem lett baj, és legközelebb már valóban védekeztek.
Ha meg teherbe estél, az abortusz neked sem lesz ingyenes.
14/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes megjött.
2024. febr. 11. 20:47
15/17 anonim válasza:
Nem ingyenes. Miért lenne az?
16/17 anonim válasza:
13-as, a kérdező írta, hogy akarták a gyereket, de utána történt a baleset. Nem kell nekiesni.
17/17 anonim válasza:
16 egyáltalán nem estem neki, csak elmondtam egy egyszerű tényt. Az "időben kihúzom" minden, csak nem védekezés.
Ő maga írta, hogy megszakítással védekezett, arra reagáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!