Akad itt olyan akinek a kisgyermekénél epilepsziát diagnosztizáltak?
Figyelt kérdés
2019. jan. 23. 20:56
1/7 anonim válasza:
Látom nem tolonganak a válaszadók. Az én kislányomnak egyszer volt rohama, 2017 augusztusában. akkor kivizsgálták, mutatott epilepsziára utaló jeleket, de amíg nincs újabb roham, addig nem kezelik. Remélem nálunk csak ennyi volt. Mit szeretnél tudni?
2/7 anonim válasza:
Az enyémnél hála a jó égnek nincsen ilyen gond. Kopp-kopp
Nővérem lánya (már 12 éves) viszont epilepsziás, még kisebb korában diagnosztizálták nála.
3/7 anonim válasza:
Egy ismerősöm lánya most 26, 2 éves korában derült ki, hogy epilepsziás, és a mai napig is az.
4/7 anonim válasza:
Nálam ez kicsit bonyolultabb volt... kb 8 éves koromban derült ki hogy epilepsziám van (hála istennek csak "absence") viszont ez visszavezethető volt arra hogy amikor születtem az orvos valahogy beverte a fejem ezért egy kisebb sebhely van az agyamon amitől van az epilepsziám.
5/7 anonim válasza:
Jelen. Tudom régi a kérdés, de hátha aktuális még. 3 évesen diagnosztizálták a kisfiamnál, mire vagy kíváncsi?
6/7 anonim válasza:
Ha örökölt a betegség/hajlam, többnyire benignus lefolyású és könnyebb(en) kezelhető. Később jogosítványt is kaphat, a szakmák nagy részét kitanulhatja és dolgozhat benne.
7/7 anonim válasza:
Szia
Nálunk meg nem de volt elbambulas, illetve mostanában éjjel remeg, mint aki megijed. Nálatok mi a helyzet azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!