Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Epilepsziát diagnosztizáltak nálam! Mennyire hat ki a párkeresésre?
Sziasztok!
Epilepsziát diagnosztizáltak nálam és aggódom, hogy a lányok beteg emberként fognak rámnézni, mintsem a párjukként. Félek az előítéletektől.
Fiúk/lányok mennyire okoz nehézséget aki epilepsziás esetleg?
Nektek kizáró ok lenne egy ilyen betegség, ha a párotok epilepsziás lenne?
Köszi a válaszokat!
19/F
Tételezzük fel hogy van egy lány aki szimpatikus nekem..alakulóban lenne vele valami és közben kiderül hogy epilepsziás. Nos..eme hír hallatán biztosan nem hagynám el, hanem méginkább odafigyelnék rá. Mégjobban segíteném, még többet törődnék vele :) Szóval nem, nálam nem kizáró ok.
17/f
nem kizáró ok, de persze kell hozzá egy fajta mentális erő. mert egyszer meglátogattam az egyik ismerősömet a kórházban ( szintén epilepsziás) beszélgettünk , jól elvoltunk, aztán hirtelen összeesett és elkezdett rázkodni , azzonal szóltam a nővéreknek stb... szóval a legrosszabb hogy nem tudsz segíteni rajta. szerintem nem kizáró ok, sőt felkelti az anyai ösztönöket , jobban törödik veled és ilyesmi :)
18l :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!