Pcos-esek lehet par kerdesem? Ma diagnosztizaltak nalam. (babaprojekt van)
- Ugye cisztak vannak a petefeszkeimben nyilvan es rendszertelen a ciklusom, de semmi mas pcos es tunetem nincs. A hormon verkepem tokeletes, vekony vagyok, nem gond a fogyas, nem szorosodok az arcomn vagy egyeb fura helyeken, nem vagyok pattanasos sem kifejezetten. Igy mar ez rogton pcos? Nem csak sima ciszta? Bar ugye tobb van, de minden mar mukodik.
-ti kaptatok ra valami gyogyszert?
- Hogyan tovabb?
- Van ra gyogyir? (akar nem orvosi)
- ti elkeseredtetek mikor kiderult?
szia, nekem is azt mondtak, hogy pcos-es vagyok, szinten vekony vagyok es ir-em nincs. Pattanasok es szorok viszont vannak eleg rendesen :D
Sokat ijesztegettek, hogy nehez lesz teherbe esnem (18 evesen diagnosztizaltak). Nagyon sok mindent kiprobaltam a ciklusom rendszerezesere, teakat, dietat stb... vegul a baratcserje segitett rendszerezni a cikllusomat valamennyire ami azt jelenti, hogy altalaba minden honapba megjott csak nem pont 28 napra...
Most eppen babat varok (21 hetes vagyok), spontan jott ossze 8 honap probalkozas utan :) osztol homeos bogyokat szedtem. Nem tudom megmondani, hogy a sok tea, baratcserje homeos bogyo nelkul osszejott volnae, es azt se tudom, hogy ha valameylik kozrejatszott akkor melyik volt az :)) Rengeteg sokfele teat, es termeszetes bogyot szedtem plusz energias kezelesem is volt, stb. meg leirni is sok lenne, nem hogy vegig probalni :)
Biztosan osszejon neked is, a cukrot azt mindenkepp iktasd ki az etrendedbol.
25 eves vagyok
Igen.
3-as ill. 4-es kezelés az alapja: diéta, mozgás, gyógyszer.
Örültem, mert gyorsan kiderült, hamar rendeződött a ciklusom, lett peteérésem, csak más okok miatt még 2,5 évre rá sikerült a baba. Ha csak a PCOS lett volna, hamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!