Van közetetk olyan akinek a párjánál ezt diagnosztizálták, oligo-aszternoospermia? Hogy lett belőle baba? Spontán, inszem, lombik?
Szia!
Nálunk is ez a diagnózis. Nekünk azt mondta az orvos, hogy ettől lehet természetes úton babánk, csak hosszabb ideig tarthat. Ezt mondta a doki 1 év után, most voltunk újra, mert az én HSG vizsgálatomhoz kellett. Már az inszeminációt javasolta. Viszont a héten kiderült, hogy egyik petevezetékem sem átjárható, ezért csak a lombik jöhet szóba.
Szóval nem lehetetlen, bár nem tudom, nálatok milyen az eredmény.
Ezekkel milyen esélyünk van?Mert hát ugy tudom 5millio alatt nem csinálnak inszemet.A januári eredmény az tök jó lett,a márciusit meg nem nézzték végig.
Spermium koncentrácaó: 0,5 M/ml
Spermiumszám: 2,7 M
Gyors progressziv: 10%
lassu: 10%
normál alak: 70%
Ez pedig márciusban:
2napos önmegtartóztatás volt,mert hírtelen be kellett menni.
Eredmény:
3millio/ml azaz 12millio/ejaculátum.Fejrendellenességet láttak,kaptunk rá gyógyszert,hogy javítsanak a minőségen.50% mozog.
Azt nem lehet megmondani, hogy mitől van. Lehet felfázás, fertőzés, vele született. Azt mondta az orvosom, hogy nem tudná megmondani.
Kedden volt a HSG-m, úgyhogy még nem kezdtünk bele, ráadásul nincs szabad időpont most a Kaáliban nálunk. :S :(
Nagyon nehéz egyébként, nagyon megvisel. :(
Nekünk azért ennél jobb az eredmény, 66 millió/ejakulátum.
Én is úgy tudom, hogy csak 5 millió felett van inszem sajnos. Lehet, hogy lombikot javasolnak. Persze spontán is sikerülhet.
Nem tudni, hogy mitől lehet? Volt a párod vérvételen és kitenyésztésen?
Mióta próbálkoztok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!