Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Frissen diagnosztizált epileps...

Frissen diagnosztizált epilepsziás vagyok. Sajnos késik a memzesz. Tesztelek holnap. Nem szokott késni. Szeretem a babákat de beteg vagyok, ingyenes az abortusz így?

Figyelt kérdés
2024. febr. 8. 22:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
98%
Nem
2024. febr. 8. 22:44
 2/17 anonim ***** válasza:
82%
Nem. Mégis mi az összefüggés? Epilepsziások nem védekezhetnek, vagy mi?
2024. febr. 8. 23:32
 3/17 anonim ***** válasza:
81%
Nem, ez nem piac, van am koton.
2024. febr. 8. 23:32
 4/17 A kérdező kommentje:
Megszakitással védekeztem pár hete. De... A diagnózisom friss, 1 hetes. Egészséges voltam, azért nem védekeztem. De igy betegen már más.
2024. febr. 8. 23:56
 5/17 anonim ***** válasza:
67%
Miben más? Egészségesen és betegen is ugyanúgy kell védekezni.
2024. febr. 8. 23:58
 6/17 A kérdező kommentje:
Abban hogy egészséges nők szülnek normál esetben. Tönkrement az életem egy hete, el fogom vesziteni az állásom valszeg, és még akkor ez is... Ti is elvetetnétek ugye?
2024. febr. 9. 00:06
 7/17 anonim ***** válasza:
98%
Milyen az epilepsziád? Én epilepsziásqn szültem.igaz gyógyszerrel tünetmentes vagyok. Csak olyan gyógyszerre állítottak át ami nem árt a babának és császárral kellett szülnöm. Persze ha folyton rohamod van az más és most még nincs beállítva gondolom a gyógyszered sem. Nem lesz ingyen az abortusz,de attól még lehet abortuszod simán.
2024. febr. 9. 00:17
 8/17 anonim ***** válasza:
89%
Amúgy az epilepsziás gyógyszer sok fogamzásgátlót kiüt,így marad a koton,spirál és társai,hormonos fogamzásgátló kizárt ilyenkor.
2024. febr. 9. 00:18
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Bocs tablettás fogamzásgátló akart lenni.
2024. febr. 9. 00:19
 10/17 A kérdező kommentje:
Babaprojektben voltunk a párommal. Dolgoztam is. De jött a balesetem, és epis lettem. Pár napja jöhettem haza a kórházból. Az állapotom miatt a párom sem akarja megtartani. Bizonytalan minden a baleset óta.
2024. febr. 9. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!