84 veled ellentétben én használtam eléggé komoly érveket is. Azt írtam, hogy felőlem hívhatsz sejtcsomónak. Attól még igenis többet érek, mint egy embrió, ami ugyebár képtelen az általam leírt dolgokra. Egyszer sem változtattam a fogalmakon, miközben te érvek helyett csak mocskolódással jöttél.
Egy darab alátámasztott érvet nem láthattunk tőled, szóval pont te ne jöjj itt azzal, hogy hú de intelligens vitára képes személy vagy, mert attól igencsak távol állsz. A normális kérdésre adtam választ. Az utolsó kérdést pedig inkább neked lehetne szegezni. Sajnálom, hogy csak ennyit érsz, hogy nem vagy képes másra, csak az anonim módon való picsogásra. Előre sajnálom a gyerekedet....
#85! Te miről beszélsz? Kb.5x kérdeztem, mi volt az érved? Azóta se írtad le. Minden hozzászólasodban csak azt ismételgeted, sajnálod a gyerekem. Mit sajnálsz rajta? Nem is ismered se őt, se engem. Annyit tudsz rólam, hogy nem kapartattam ki. Na, ezen aztán van mit sajnálni.
Én érveim a teljesség igénye nélkül:
Az embrió nem felel meg a sejtcsomó meghatározásának semmilyen elmélet szerint. Ha nem hiszed cáfold meg.
Az abortálható korú embrió nem körömnyi méretű és az állításoddal ellentétben vannak már szervei. Ezt linkkel is alátámasztottam.
Az abortusz nem az értelmiségi rétegre jellemző. Ez megint egy olyan tény, aminek nyugodtan utána járhatsz. Linket nem engedett csatolni, de ügyes kislány vagy, biztos megoldod egyszerű Google keresés: KSH terhességmegszakítások. Ott van feketén -fehéren. Ha megnézzük iskolázottság szerint lebontva, minél kevésbé iskolázott a csoport, annál nagyobb arányban volt abortuszuk. A nyolc általánosnál kevesebbet végzetteknél pl.11x nagyobb, mint a felsőfokú végzettségűeknél. 8 általánossal rendelkezőknél még mindig 7,5x annyi ez a szám. Ezek olyan tények, amik akkor is tények, ha a s.ggedet vered a földhöz.
Akkor lássuk a te érveidet, mert továbbra is nullánál tartunk.
86 azt is tudom rólad, hogy a magzatodnak már több esze van, mint neked, legalábbis az olvasottak alapján....
Hiába vergődsz, ez senkit sem érdekel. Szégyenteljes módon vagy képes viselkedni. Nem vagyok az erőszak híve, de....szerencse, hogy nem a képembe mondtad a dolgaidat, különben lehet kaptál volna egy kis észhez terítő pofont.
Az egy dolog, hogy hülye vagy, de emellett a minimum tiszteletet nem vagy képes megadni a másik embernek, azt hiszed, hogy te hú de qrva okos vagy, miközben igencsak távol állsz ettől a fogalomtól....
Vergődj nyugodtan, ettől csak neked lesz rosszabb, engem nem igazán izgat. Engem kicsit fontosabb dolgok érdekelnek, mint egy teherbe ejtett nő abortuszellenes picsogása, aki azt hiszi, hogy amit a "tud" az szent és sérthetetlen, ő maga az atya úristen.... Abortuszellenes vagy? Nem akarod, hogy létezzen ez a műtét? Hajrá, emeld fel a valagadat és segíts az emebreken, ne csak vádaskodj.
Nem olyan nehéz segíteni legalább egy kicsit. Venni egy csomag pelenkát, vagy akár csak egy-két ezer forinttal is támogatni egy-egy szegényt, esetleg a gyermekotthonokat, de ha már itt tartunk, örökbe is fogadhatnál (bár egy hangyát nem bíznék rád, nemhogy egy gyereket, de ez más kérdés...)
Ha én anno képes voltam megtenni azt, hogy a zsebpénzemet, az ünnepekkor kapott kevés kis pénzt nem magamra költöttem, hanem menstruációs segédeszközöket vettem egy osztálytársamnak, akinek a 10 tagú családjában csak az apuka volt az egyedüli férfi... Akkor sztem te is tudsz tenni valamit, amitől akár csak egy kicsit is jobbá válik legalább egy ember élete...
Így lezárásképpen... Neked sem tetszene, ha elvetélnél, én pedig minden mocsoknak elhordanálak, vagy valaki számodra fontos tenné ezt veled... Te se bánts mást, mert neki nem kell egy embrió.
#87! Megint leírtál vagy 20 sor mocskolódást, nulla érvet és nulla témához illő gondolatot. Erre vagy büszke?
Szerintem épp nem szerencse, hogy nem a képedbe mondtam, ideje lenne már, ha valaki észhez térítene.
Nem, nem vagyok abortuszellenes, ez is a te képzelgésed, mert olyan okos vagy. Egyetlen szót se írtam arról, hogy nem akarom, hogy létezzen a műtét. Ha olyan okos vagy, miert nem sikerül egyszerűen szöveget értelmezned? Mert én egyiket se írtam.
Írd már le légyszi, milyen negatív jelzőt írtam az abortuszon átesettekre, mert te csak ebben az egy kommentemben min.10 sértőt rám. Én összesen nem írtam ennyit, rájuk konkrétan nullát. Rád néhányat, amikor provokáltál.
"Neked sem tetszene, ha elvetélnél, én pedig minden mocsoknak elhordanálak, vagy valaki számodra fontos tenné ezt veled... Te se bánts mást, mert neki nem kell egy embrió."
Mert, én kinek kívántam vetélést, vagy épp nem kívánt szülést? Mutasd már meg légyszi, okoska.
Nem csak, hogy rendszeresen segítek, gyermekotthonban konkrétan dolgoztam is. Az, hogy az egyszeri jótékonykodásoddal kérkedsz, az nevetséges. Értelmes ember nem mondja, csak csinálja.
Szóval ne nagyon adjál nekem ötleteket, hogy "emeljem fel a seggem", mert én már akkor felemeltem, amikor te még se születtél. Neked kéne egy kis tiszteletet tanulni, de látom, nem volt kitől.
😴 Unalmas vagy már, de elképesztően.... A sok szövegből csak 2 részre reagálnék, a többire nem érdemes, úgysem értenéd meg.
1. Nem egyszeri alkalom, és nem kérkedek, csupán példát hoztam, hogy mi az, amivel lehetne segíteni.
2. Hát.... A koromat nem sikerült megtippelned. Jóval idősebb vagyok, még talán nálad is idősebb. A tisztelet megadásával pedig semmi problémám nincsen, megadom annak, aki nekem is megadja, viszont mivel te nem voltál rá képes, így nekem sem kötelező.... További jó puffogást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!