Az abortusz gyilkosság?

Figyelt kérdés

2024. jan. 30. 18:26
 61/100 anonim ***** válasza:
23%
59es. Ha megöl vagy bántalmaz valaki egy terhes nőt akkor viszont mindenki úgy mondja hogy: bántalmazott egy TERHES nőt, ez pedig súlyosabbbak tartott dolog mintha egy sima nőt bántalmaznak. Ez elég nagy ellentmondás.
2024. febr. 1. 19:21
 62/100 anonim ***** válasza:
40%
#61 kettősgyilkosságért ítélik el, vagy nem? Hmm?
2024. febr. 1. 19:38
 63/100 anonim ***** válasza:
54%

57 ez nem egészen igaz... Nincsen maximális egyetértés a témában... Elhiszem, hogy abortusz ellenes magzat fet!siszta vagy, de attól még hazudni nem kell....

60 igen, az embrióra, magzatra vonatkozik, mert gyerek max akkor LESZ, ha hagyják.

A szövegértési problémák rád jól láthatóan jellemzőbbek....

A tény az még mindig tény, függetlenül attól, hogy te azt hiszed, igazad van....

Nincsen olyan, hogy abortusz imádó, mi csupán normálisan gondolkozni képes, tehát pro choice emberek vagyunk.

A kérdés az ez:

Az abortusz gyilkosság?

Itt igenis fontos az, hogy mit takar a gyilkosság, hiszen arra kérdezett rá az adott személy, hogy az embrió méhből való eltávolítása gyilkosság-e. A törvény szerint sem számít emberölésnek. A törvény pedig kicsit.... Relevánsabb, mint egy random, anonim emberke "véleménye".

Az értelmezéssel kapcsolatos tanácsot neked kéne inkább megfogadni....

2024. febr. 1. 19:47
 64/100 anonim ***** válasza:
70%

Annyira felesleges ezen vitázni. Ha valakinek becsúszik egy gyerek de nem szülhet mert nincsenek hozzá alapok vagy éppen nem akar ne szüljön.

Én is elvetetném miért?! Mert 9 hónapig nekem kell vigyázni a testemre, az ég vaginám vágják majd fel vagy a hsam én élem át a fájdalmakategy olyan gyerekért akit nem is akarok. Az én testem megy tönkre az én bőröm nyúlik szét az én hajam hullik ki. Én fogok szenvedni hányassal engem fog esténként gyötörni a gyomorsav, én nem tudok majd aludni a nagy hasamtól az én bordám rúgja szét. Szóval ha én nem akarok gyereket nehogy már akár más örömére basszam szét a testemet mert jahj majd örökbe fogadják és milyen jó lesz nekik. Közbe mondjuk császár után én halok meg majdnemcsak hogyszarjak vagy felkeljek. Vagy akár műtét alatt. Vagy éppen rosszul varrnak össze és majd fáj a szex vagy elmegy a libidóm évekre...

A szülés és a terhesség nem egyszerű dolog pkntisan ezért van mindenkinek joga eldönteni akarja e.

2024. febr. 1. 19:51
 65/100 anonim ***** válasza:
100%
Ja és figakat meg se említettem...
2024. febr. 1. 19:53
 66/100 anonim ***** válasza:
100%
Fogakat*
2024. febr. 1. 19:53
 67/100 anonim ***** válasza:
9%

#63! Hú, hogy te mennyire okos vagy!(Szerinted.)

Ne zavarjon, hogy végig azt írtam, az élet LEHETŐSÉGÉT veszi el, nem az életét. Érted, a te szavaiddal LESZ, ha hagyják.

2024. febr. 1. 19:56
 68/100 anonim ***** válasza:
11%

#63! Ne magadból indulj ki, nem biztos, hogy a kérdező is annyira hülye, mint te. Ha a btk-ra lenne kíváncsi, akkor nem írna ki kérdést, mivel mindenki tudja, illetve, ha nem, 2 mp alatt utána nézhet. Ne égesd magadd tovább.

Lefordítom neked mi a feladat, hátha felfogod. Írd le, hogy SZERINTED, tehát nem a btk.szerint, az abortusz gyilkosság-e. Törődj bele, hogy lesznek a tiédtől eltérő vélemények. Ne lepődj meg, mert ők ugyanazt a feladatot teljesítik, mint te.

Válaszolnak, hogy SZERINTÜK az-e. Neked az ő véleményüket nem kell értékelned, olyan kérdés nem volt.

2024. febr. 1. 20:02
 69/100 anonim ***** válasza:
22%

67 lehetőség.... Nagyon sok mindenre van lehetőség....de az nem azt jelenti, hogy minden embriónak meg kell adni az esélyt.....

68 nem magamból indulok ki, tekintettel arra, hogy bár nem én vagyok a világ legokosabb személye, nem is lehet hülyének nevezni. A gyilkosság az nem egy olyan dolog, hogy szerinted az, vagy sem.... Ha megölsz egy személyt, az gyilkosság, viszont az embrió nem egy személy.

2024. febr. 1. 20:22
 70/100 anonim ***** válasza:
20%

69es.

De igen. A törvénynek védenie kell az ártatlanokat és a gyengéket. Egy magzat a leggyengébb a társadalomban.

Nem tudod megváltoztatni a valóságot.

2024. febr. 1. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!