Nem. Az csak egy sejtcsomó, méhen kívül teljesen életképtelen, soha meg se született, tehát nem élt egy percet sem, így nem is lehet abortusszal megölni.
+ 12. hétig megszakíttatható a nem kívánt terhesség, ez alapvető jog.
A gyilkosságot pedig a törvény bünteti. Azaz, az a legális abortusz semmiképp sem gyilkosság.
Számomra kizárólag akkor gyilkosság az abortusz, Ha úgy abortálják valamilyen módon ( pl illegálisan), hogy egyébként már méhen kívűl lenne esélye életben maradni, mert kifejlődött annyira. Azt hiszem ez talán 24 hét körül van, de lehet tévedek.
Illetve nyilván az abszolut gyilkosság ha a szülést követően ölik meg az egyébként élő kisbabát.
És igen, ha bármikor véletlenül teherbe esnék, nem lenne kérdés, azonnal elvetetném, mert sose tenném tönkre azzal az életem, hogy kihordom, megszülöm és ezzel lenne egy gyerekem akit soha nem akartam.
És igen, ha bármikor véletlenül teherbe esnék, nem lenne kérdés, azonnal elvetetném, mert sose tenném tönkre azzal az életem, hogy kihordom, megszülöm és ezzel lenne egy gyerekem akit soha nem akartam.""
Kegyetlen, de jó döntés. Nem csak az anya élete menne tönkre hanem a gyereké is, mert ha nem akarják, nem szeretik azt ő érzi, az csak hab a tortán ha valaki nem is neveli.
Tehát maga az abortusz valamennyi rossz életet is megelőz.
97 miért?
Érvekkel alátámasztott állítás?
Az, hogy nem vagy képes felfogni, hogy az abortusz nem több és nem kevesebb, mint egy embrió méhből való eltávolítása.... Nem jelenti azt, hogy gyilkosság volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!