Most már tényleg kötelező meghallgatni a szívhangot? Nem lehet ezt kikerülni valahogyan?
Figyelt kérdés
Aki volt már abortuszon, kényszerítették rá? Így is kész vagyok az egésztől, nem akarom, hogy ezen is át kelljen esnem.2023. szept. 28. 11:29
61/66 anonim válasza:
#60 miben más a te reakciód az ellentétes véleménnyel szemben, mint a többinek az nem abortuszpárti vélemények lepontozásától? Te is lepontozod őket. Csak most ebben a kérdésben ti vagytok kevesebben. Ha fordított lenne a fel és lepontozások aránya, az is ugyanígy zavarna? Ha nem, akkor talán nem a lepontozás zavar, hanem hogy más véleményen vannak.
62/66 anonim válasza:
Drága,én mindenkit felpontoztam,mert attól még vélemény. Úgyhogy ez nem jött be.:) Ti pedig mindenkit,aki szerint nem sejtcsomó. Ez a különbség köztünk. Közbe megy a nagy duma a mindenki véleménye fontos,ja. Nem zavarna ha egységes lenne,mert akkor mindenki elfogadná a másik álláspontját. Jó pihikét.
63/66 anonim válasza:
#62 én senkit nem pontoztam, “drága”. De akkor miért is zavar a dolog, hogy mások véleményt nyilvánítanak?
64/66 anonim válasza:
Látom,nem tudsz leállni. Írtam,hogy nem a vélemény zavar,olvasd vissza. Ha nagyon unatkozol és tetszik ez a kérdés olvasgasd újra és újra,én viszont megyek a kis családommal pihenni.:)
65/66 anonim válasza:
60 egy 11 hetes sejtcsomó is csak egy sejtcsomó... Messze nincs meg még mindene, a magzatvízben meg természetesen mozog....a gyerek, baba, csak akkor gyerek, vagy baba, ha már megszületett, előtte magzat.
66/66 anonim válasza:
Írtad, aztán azt is, hogy nem érted miért vannak bizonyos válaszok lepontozva. Ezért. Mert a pontozas is egy fajta véleménynyilvánítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!