Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Most már tényleg kötelező...

Most már tényleg kötelező meghallgatni a szívhangot? Nem lehet ezt kikerülni valahogyan?

Figyelt kérdés
Aki volt már abortuszon, kényszerítették rá? Így is kész vagyok az egésztől, nem akarom, hogy ezen is át kelljen esnem.

2023. szept. 28. 11:29
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
79%
#60 miben más a te reakciód az ellentétes véleménnyel szemben, mint a többinek az nem abortuszpárti vélemények lepontozásától? Te is lepontozod őket. Csak most ebben a kérdésben ti vagytok kevesebben. Ha fordított lenne a fel és lepontozások aránya, az is ugyanígy zavarna? Ha nem, akkor talán nem a lepontozás zavar, hanem hogy más véleményen vannak.
2023. dec. 21. 20:58
 62/66 anonim ***** válasza:
0%
Drága,én mindenkit felpontoztam,mert attól még vélemény. Úgyhogy ez nem jött be.:) Ti pedig mindenkit,aki szerint nem sejtcsomó. Ez a különbség köztünk. Közbe megy a nagy duma a mindenki véleménye fontos,ja. Nem zavarna ha egységes lenne,mert akkor mindenki elfogadná a másik álláspontját. Jó pihikét.
2023. dec. 21. 21:18
 63/66 anonim ***** válasza:
79%
#62 én senkit nem pontoztam, “drága”. De akkor miért is zavar a dolog, hogy mások véleményt nyilvánítanak?
2023. dec. 21. 21:27
 64/66 anonim ***** válasza:
0%
Látom,nem tudsz leállni. Írtam,hogy nem a vélemény zavar,olvasd vissza. Ha nagyon unatkozol és tetszik ez a kérdés olvasgasd újra és újra,én viszont megyek a kis családommal pihenni.:)
2023. dec. 21. 21:38
 65/66 anonim ***** válasza:
66%
60 egy 11 hetes sejtcsomó is csak egy sejtcsomó... Messze nincs meg még mindene, a magzatvízben meg természetesen mozog....a gyerek, baba, csak akkor gyerek, vagy baba, ha már megszületett, előtte magzat.
2023. dec. 21. 21:52
 66/66 anonim ***** válasza:
74%
Írtad, aztán azt is, hogy nem érted miért vannak bizonyos válaszok lepontozva. Ezért. Mert a pontozas is egy fajta véleménynyilvánítás.
2023. dec. 21. 21:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!