Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Most már tényleg kötelező...

Most már tényleg kötelező meghallgatni a szívhangot? Nem lehet ezt kikerülni valahogyan?

Figyelt kérdés
Aki volt már abortuszon, kényszerítették rá? Így is kész vagyok az egésztől, nem akarom, hogy ezen is át kelljen esnem.

2023. szept. 28. 11:29
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
80%
40 egyszerűen tudom, hogy ez az igazság.... Tabuk nélkül tudok beszélni az emberekkel, ezalol a női ismerősök sem kivételek.
2023. okt. 6. 23:16
 42/66 A kérdező kommentje:

"35 ennyiből az állat, amit megeszel miért nem fontos? Vagy a fa, amiből a papír készül, amire írsz? Vagy az az idegesítő szúnyog...?"

Bocs, de te simán hülye vagy, ha neked egy lapon van egy élő ember a felsoroltakkal...

2023. okt. 7. 08:54
 43/66 A kérdező kommentje:

"Előre örül annak, ami majd lesz pár hónap múlva....nem az embriónak örül...."

Én örülök az embriómnak. És egyre jobban örülök annak is, hogy meghoztam a döntést, mi szerint megtartom.

2023. okt. 7. 08:56
 44/66 anonim ***** válasza:
5%
Á,hagyd rá kérdező. Látod, őt pontozták fel az "Anyák",a szimpla kérdésemet is lepontozták,haha. Picit félrement sajnos a világ itt.
2023. okt. 7. 09:02
 45/66 anonim ***** válasza:
2%
Ráadásul nyilván férfi írogat az utolsó válasza alapján,tehát nagyon releváns ám a véleménye itt. Biztosan sok szívhangot kellett hallgatnia ilyen helyzetben..
2023. okt. 7. 09:04
 46/66 anonim ***** válasza:
77%

42 tekintettel arra, hogy az embrió nem egy élő ember....

43 jól van, örülj, jó dolog az, ha így döntöttél és biztos vagy benne, hogy ez így jó lesz. Ezt senki sem vitatta.

45 képzeld, nő vagyok. "szív" hangot szerencsére nem kellett hallgatnom iylen helyzetben, de nagyon durva dolgokon mentem már át.... Egyszerűen csak tudok gondolkozni....🙄

2023. okt. 7. 15:23
 47/66 anonim válasza:
100%

Szia!

Nálam nem volt olyan vészes a dolog, a doki nem is szólt előtte, beszélt közbe hozzám nagyjából észre se vettem, és körülbelül 3mp volt.

2023. okt. 9. 11:37
 48/66 anonim válasza:
100%
Kedves Kérdező, ugye nem gondoltad meg magad? Megkérdezhetem, hogy mi fordította át benned az első döntést?
2023. nov. 17. 20:52
 49/66 anonim ***** válasza:
26%
25-ös! Bocsi, nyilván te így állsz hozzá, de azért azt tudd, hogy azon a "sejtcsomón" 9 hetes koràban már genetikai vizsgálatot tudnak csinálni, 12 hetesen meg a nemét is meg tudják állapítani. Nyilván vannak helyzetek, mikor egy nő arra kényszerül, hogy elvesse a babát, és nem is ítélek el senkit , aki mondjuk nem védekezés helyett jár abortuszra, de ennyire azért mégsem kellene érzéketlennek lenni, mondom ezt úgy, hogy nekem is voltak olyan időszakaim, mikor eszembe sem lett volna egy gyereket megtartani és van a mostani, hogy 5 évig küzdöttem, hogy lombik segítségével gyerekem lehessen.
2023. dec. 20. 11:28
 50/66 anonim ***** válasza:
87%
49 bocsi, de nem bocsi... A 9 hetes sejtcsomó olyan távol van az élő emberi lénytől, mint Makó Jeruzsálemtől.... Babát nem lehet elvetetni, csak magzatot, mert ugyebár a baba az már egy megszületett emberi lény. Aki védekezés helyett jár abortuszra, azt sem szabad elítélni, mert az ég világon semmi közöd nincsen senkinek a méhéhez sem, max a sajátodhoz, ha nő vagy. Nem érzéketlen vagyok, hanem tényeket írok le. Az pedig, hogy nálad így alakult, az szomorú, de más nők erről nem tehetnek, és te sem.
2023. dec. 20. 23:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!