Most már tényleg kötelező meghallgatni a szívhangot? Nem lehet ezt kikerülni valahogyan?
22 egyes emberekre nagyon rossz hatással van az, hogy rákényszerítenek valamit, amit nem akar, hogy kétségbe vonják a józan ítékőképességét...szr érzés, teljes mértékben meg tudom érteni, aki nem akarja kitenni magát ennek az egésznek. A nem kevés manipulálható, érzelmileg könnyen zsarolható nő könnyen hiheti azt, hogy az embrióban valódi szív dobog, holott csak egy aprócska pulzáló cső van ott, aminek mesterségesen generálnak hangot.
Én sem akarnám meghallgatni....nem akarnám, hogy becsapjanak, manipuláljanak.... Nincsen erre szükségem....
Eddig is eléggé pocsék abortusz szigorítások voltak, kellett ezeknek a hülyéknek mégegy esély, hogy bele rúghassanak a nőkbe...
24
Alapvetően abortuszt sem akarok....de ha egyszer muszáj lesz, akkor sem akarom a sejtcsomónak a gép által generált "szív" hangját meghallgatni, mert feleslegesen traumatizáló, és lényegében.... Annyi haszna van, hogy az öreg hapsik tudnak élvezkedni azon, hogy milyen jó a nők elleni erőszak ezen formája....
És de, rohadtul rá van kényszerítve....egy sejtcsomó kiszedetése a lényeg, nem az érzelmi zsarolás, az emberkínzás, ami amúgy törvénybe ütköző dolog...
"mázlimra" nem vagyok egy érzékeny típus, felőlem az abortuszom közben meg is nézethetnék velem a Néma sikoly című propaganda kamu filmet, nem hatna meg....szívtelen vagyok? Talán. De nem érdekel.... Engem nem... De más nőknek ez hatalmas trauma lenne.....nahyin sokan akarják az egész terhességet, a babát, de van egy nagyon nyomós indok, ami miatt nem kellene megszületnie...az ilyen nők vannak úgymond veszélyben, mert ez a fszság vissza tartja őket, és nem kicsi az esély arra, hogy minimum 2 ember életét bsszák el, de teljesen....
Kedves 25-ös!
Először is leszögezném, hogy nem vagyok sem abortuszellenes, sem szívhang-meghallgatás-párti. Gáz és undorító ez a "szívhangtörvény".
De! Azzal azért ugye tisztában vagy, hogy amit "kiszednek" az nem egy sejtcsomó?
Komolyan, honnan veszik az emberek ezt a baromságot, hogy az egy sejtcsomó??? Amikor az abortuszra sor kerül, már régen nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!