Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Most már tényleg kötelező...

Most már tényleg kötelező meghallgatni a szívhangot? Nem lehet ezt kikerülni valahogyan?

Figyelt kérdés
Aki volt már abortuszon, kényszerítették rá? Így is kész vagyok az egésztől, nem akarom, hogy ezen is át kelljen esnem.

2023. szept. 28. 11:29
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
12%

50! Én csak azt mondtam, hogy azon ahogy te fogalmazol sejtcsomón már genetikai vizsgálatot csinálnak a 9.heten, 3 hét múlva pedig a neme is megállapítható. És nő vagyok nyilván, ha lombikkal fogant a gyermekem🤦. Nekem onnantól volt a babám élő, hogy láthattam ahogy a szíve dobog a 6.héten, még le is lehetett videózni ahogy pulzál, az orvos is mutatta. Nekem ennyi elég volt ahhoz, hogy ő egy élő valaki legyen a szememben. Te másképp látod, ettől függetlenül nem feltétlen csak a te ,vagy csak az én álláspontom az igaz. Semmi sem fekete és fehér. Elfogadom, hogy így vélekedsz, de te nem fogadod el, hogy más másképp latja. És akkor is azt mondom, hogy védekezés arra van, hogy ne kelljen abortuszra járni. Tök érdekes, nekem 28 és 31 éves korom között nem lett volna optimális gyereket vállalni. Védekeztem. Normàlisan. Sosem csúszott be egy gyerek sem . Elhiszem, hogy van olyan helyzet....de szerintem sokaknál ez csak a duma , mert jobban hangzik mint az, hogy hát nem védekeztünk és terhes lettem. Aki normálisan védekezik az nem lesz véletlen terhes és ennek okán abortuszra sem kell mennie. De valóban vannak kivételek, én is ismerek olyan eseteket, ahol ez volt az egyetlenegy megoldás.

Na de le is zárom. Én igy gohdolkodom ezzel kapcsolatban és közben boldogan várom a kislányomat, akiért annyit küzdöttem, a kis sejtcsomómat, aki Már több mint két kiló a hasamban ❤️.

2023. dec. 21. 07:15
 52/66 anonim ***** válasza:
0%
Úristen emberek,hol tart a világ. Az 50-est pontozzátok fel és a normális 51-est le? Megérett tényleg a világ vége,ha itt tartunk. A 11 hetes magzatnak megvolt mindene, mellé mozgott,stb. Ha neked 50-es sejtcsomó, akkor sajnos homokba dugod a fejed,hogy könnyebb legyen elfogadnod amit tettél. Nálad a 24 hetes is sejtcsomó. Akinél becsúszik védekezéssel, érthető. De aki ezt használja fogamzásgátlónak... bár ilyet is csak egy réteg csinál,a 7 elemis tanulatlan,ne mond már,hogy oké ez. Ha nő vagy szégyelld mélyen el magad,az emberek többsége pont az ilyet ítéli el,mint te. Egyébként érdekes mi 10 évig tudtunk úgy védekezni,hogy soha nem csúszott be, felelősségteljes hozzáállás,ami sok emberből hiányzik. Nagynénèm egy hónapos kapcsolatba terhes lett, mindenkinek sírt szó szerint az anyjának is,hogy kiszakadt az óvszer,nem tehet róla..majd megsúgta később,hogy igazából nem is védekeztek, de ő akkor se hibás. Ő dolga ez,de álszentek ne legyünk már. Egymás véleményét meg fogadjuk el.
2023. dec. 21. 09:45
 53/66 anonim ***** válasza:
84%
Mivel nem tud egy másik test funkciói nélkül életben maradni, így nem, én sem tekintem önálló, vagy egyenrangú életnek. Miért is tennénk? Biológiai szempontból is legjobb esetben egy parazita abban a formában.
2023. dec. 21. 11:32
 54/66 anonim ***** válasza:
0%
Á én ide nem is írok,mert egysejtű nők találkozója. Köpjétek szembe magatokat. Ha nektek könnyebb ettől így,akkor legyen sejtcsomó. Te se élnél,ha ..... nem ad esélyt annak a sejtcsomónak, bár..... na mindegy. Egy 26 hetes se bírna élni méhen kívül, csak épp a mai orvostudomány segíti,de az ilyen simán elvetetné aztán mosolyogna,hogy ő itt a valaki. És még egyszer én nem vagyok abortuszellenes,de magamat se emelném az egekig és elfogadnám a tettem,ha ilyenbe lesz részem,de ti annyira álomvilágba éltek, hogy egy pszichológus se tudna ezzel mit kezdeni. Puszpusz:)
2023. dec. 21. 14:23
 55/66 anonim ***** válasza:
84%
#54 az jó, mert én pont pszichológus vagyok. Mondjuk ez a fajta elemi gyűlölet azokkal szemben, akik máshogy gondolkodnak sem egészséges. Szerintem itt neked kéne magadba nézni. Aki nem ért veled egyet, az köpje szembe magát? Mond ilyet egészséges ember szerinted?
2023. dec. 21. 17:07
 56/66 anonim ***** válasza:
0%
Ja,az vagy,természetesen. :)Fantasztikus lehetsz akkor,ha így van,de kétlem. No,mindegy. Bár nagyon nagy tudomány.:D Ha beteg embert szeretnél látni akkor olvasgasd vissza. Pont azok vannak itt bizony támadva,akik NEM bántják,aki abortuszra kényszerül,ellenben elítélik akinek ez a fogamzásgátló módszer. Itt azok vannak inkább többségben akiknek egy 25 hetes magzat is sejtcsomó. Ha neked ez normális,oké,nekem nem. Ettől még nem ítéllek el és őket sem,azokat ítéltem el,akik az ilyen normális embereket,mint az 51-es lepontozzák,holott teljesen korrekt választ ír. HA ez csak vélemény,akkor mindenkié hasznos úgy gondolom,nem csak az egyik oldal,aki szerint öljünk meg egy 30 hetes magzatot is.
2023. dec. 21. 17:34
 57/66 anonim ***** válasza:
81%
#56 itt viszont egyikük sem írta annak, aki szerint nem sejtcsomó, hogy köpje szembe magát. Nem becsmérelték a másikat. Hol emberi megszólalás az ilyen?
2023. dec. 21. 17:52
 58/66 anonim ***** válasza:
0%
Rendben Okoska,lezártam. Legyen így. :)
2023. dec. 21. 18:13
 59/66 anonim ***** válasza:
84%

58 nem attól lesz valóság az, amit a pro choice képvisel, hogy jóváhagyod.

57 na igen, ezen néztem én is egy nagyot.... A pár hetes embrió már egy igazi ember, teljes értékű, meg minden, de a már ténylegesen élő ember, aki nem abortuszellenes, a szemükben már nem is ember.....tragikomédia az egész abortuszellenesség...

2023. dec. 21. 19:43
 60/66 anonim ***** válasza:
0%
"És még egyszer én nem vagyok abortuszellenes,de magamat se emelném az egekig és elfogadnám a tettem,ha ilyenbe lesz részem" Itt melyik mondatba van abortuszellenesség? Meglepődnél ha azt mondanám,nekem is volt,de nem emelem a magasba magam ezzel a tettemmel? Itt szinte himnuszt is költenek büszkén erre,akár a 8.,7.,vagy ha a 20. abortusz már,akkor is. Legyen sejtcsomó,mások szerint pedig nem,de akkor ne pontozzuk már le azt,aki szerint nem az! Mert itt ezen indult az egész,hogy le van itt nézve az ellenvélemény rendesen. Ez is egy vélemény. Egyébként meddig tartjátok annak? 39 hétig vagy szülésig? Még egy 6-7-8 hetest annak tartok,de egy 11-et már nem,aminek konkrétan kint van mindene szinte,ficánkol,stb.
2023. dec. 21. 20:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!