Most már tényleg kötelező meghallgatni a szívhangot? Nem lehet ezt kikerülni valahogyan?
50! Én csak azt mondtam, hogy azon ahogy te fogalmazol sejtcsomón már genetikai vizsgálatot csinálnak a 9.heten, 3 hét múlva pedig a neme is megállapítható. És nő vagyok nyilván, ha lombikkal fogant a gyermekem🤦. Nekem onnantól volt a babám élő, hogy láthattam ahogy a szíve dobog a 6.héten, még le is lehetett videózni ahogy pulzál, az orvos is mutatta. Nekem ennyi elég volt ahhoz, hogy ő egy élő valaki legyen a szememben. Te másképp látod, ettől függetlenül nem feltétlen csak a te ,vagy csak az én álláspontom az igaz. Semmi sem fekete és fehér. Elfogadom, hogy így vélekedsz, de te nem fogadod el, hogy más másképp latja. És akkor is azt mondom, hogy védekezés arra van, hogy ne kelljen abortuszra járni. Tök érdekes, nekem 28 és 31 éves korom között nem lett volna optimális gyereket vállalni. Védekeztem. Normàlisan. Sosem csúszott be egy gyerek sem . Elhiszem, hogy van olyan helyzet....de szerintem sokaknál ez csak a duma , mert jobban hangzik mint az, hogy hát nem védekeztünk és terhes lettem. Aki normálisan védekezik az nem lesz véletlen terhes és ennek okán abortuszra sem kell mennie. De valóban vannak kivételek, én is ismerek olyan eseteket, ahol ez volt az egyetlenegy megoldás.
Na de le is zárom. Én igy gohdolkodom ezzel kapcsolatban és közben boldogan várom a kislányomat, akiért annyit küzdöttem, a kis sejtcsomómat, aki Már több mint két kiló a hasamban ❤️.
58 nem attól lesz valóság az, amit a pro choice képvisel, hogy jóváhagyod.
57 na igen, ezen néztem én is egy nagyot.... A pár hetes embrió már egy igazi ember, teljes értékű, meg minden, de a már ténylegesen élő ember, aki nem abortuszellenes, a szemükben már nem is ember.....tragikomédia az egész abortuszellenesség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!