Ugyan nem voltam ilyen helyzetben, de szerintem egy normális orvos/szonográfus nem fog kényszeríteni. Ketten vagytok ott, senki nem fogja tudni tényleg megmutatta-e. Még az ultrahang előtt jelezd, hogy nem kívánt a terhesség és ígyis elégge kivagy, szóval nem szeretnéd hallani.
2023. szept. 28. 11:32
2/66 anonim válasza:
Ha minden igaz, a törvényben az áll, hogy az orvosnak bizonyíthatóan be kell mutatnia. Ha rendes orvost fogsz ki, és előre kéred, valószínűleg nem kapcsolja rá a hangot, de a pulzálást mindenképpen meg kell mutassa neked.
2023. szept. 28. 11:33
3/66 anonim válasza:
Azért találták ki, hogy még jobban megalázzanak. Próbálj nem odafigyelni.
2023. szept. 28. 11:49
4/66 anonim válasza:
Én hallottam akár akartam, akár nem. Ez az első vizsgalatkor volt. Aztán a műtét előtt is kellett uh, ott pedig azt mondta a szonografus, hogy nem találja a szivhangot, 3 másodperccel később meg meg lett 🤷♀️
Ez így is úgyis gyász és veszteségélmény. Nem oszt nem szoroz a szivhang. Nálam ez 6 éve volt. Inkább utána volt rossz, mert nem tudtam feldolgozni ezt az "élményt" és belebetegedtem a gyászba.
2023. szept. 28. 12:09
5/66 anonim válasza:
Legvégső esetben fülhallgató, ha érzéketlen az orvos és kényszerít a meghallgatására.
2023. szept. 28. 12:11
6/66 anonim válasza:
Szerintem a dokinak sem leányálom, hogy meg kell hallgattassa a kismamával a szívhangot és az sem, hogy abortuszt csináljon, mert nem erre esküdött fel. Ez a muszáj kategória.
2023. szept. 28. 12:57
7/66 A kérdező kommentje:
#3 Tudom. Megérdemlem mert gyilkosság. Én döntöttem emellett. Együtt élek vele... De ha lehet elkerülném.
2023. szept. 28. 13:06
8/66 anonim válasza:
#7 Jaj, ne mondj ilyet, dehogy gyilkosság! Nyilván nem hobbiból csinálod. Ez egy szükséges rossz, ne vádold magad. Ahogy az #5-ös írta, tegyél be füldugót.
2023. szept. 28. 14:14
9/66 anonim válasza:
Nem gyilkosság.
9-es, ezt legfeljebb meg azok a nők érdemlik meg, akik védekezési módként tekintenek az abortuszra, és sportot űznek belőle. Ki a náthás p.cs vagy te, hogy ítélkezz? De rühellem a magadfajtát.
2023. szept. 28. 14:33
10/66 anonim válasza:
Hogy gondoltad a kenyszeritest, pisztolyt fog a fejedhez ? Vagy folytogat ? Kivancsi lennek, hogy miket gondolnak emberek.
Egyebkent beelgondolsz az orvosnak szinten rossz, mert o gyogyitasra eskudott, nem olesre ... nem jokedvebol mutatja meg. Vigyel azt a kis szivacsos fuldugot, kiengeded a hajad es nem latszik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!