Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Most már tényleg kötelező...

Most már tényleg kötelező meghallgatni a szívhangot? Nem lehet ezt kikerülni valahogyan?

Figyelt kérdés
Aki volt már abortuszon, kényszerítették rá? Így is kész vagyok az egésztől, nem akarom, hogy ezen is át kelljen esnem.

2023. szept. 28. 11:29
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
5%
Nyilván nem tudjuk a történeted és stb.,és én pl nem is ítélkezem,mindenki magánügye. Nem voltam és nem is leszek ilyen helyzetben,de én azt gondolom.,hogy ha én valaha erre kényszerülnék,akkor az egészhez képest a szívhang nem sokat nyom,mármint az hogy elveszek egy életet nagyobb veszteség mint hogy negyed mp-ig hallgatni kell. Ezért nem értem miért a szívhangon megy a rugózás,miközben az hogy elveszik nagyobb horderejű. Amúgy az orvosnak nehezebb szerintem,ő sem jókedvéből teszi.
2023. szept. 28. 17:12
 12/66 anonim ***** válasza:
35%
12# vagyok. Amúgy amit írtak füldugó,de az is lehet be se kapcsolja.
2023. szept. 28. 17:12
 13/66 anonim ***** válasza:
90%
"Nem voltam és nem is leszek ilyen helyzetben" Igen, mert aki ilyen helyzetben kerül, az így tervezte 🤦🤦
2023. szept. 28. 17:13
 14/66 anonim ***** válasza:
11%
14# Volt egy időszak a munkahelyemen amikor ha bejött volna egy terhesség elég nagy gond lett volna,mi akkor duplán védekeztünk. Ha dupla védekezés mellett is bejött volna,akkor az már csoda és megtartom. Így 15 év alatt csak akkor jött,amikor szerettük volna. De nyilván az olyanokra gondolok,mint anyukám hogy nem védekeztek mondván drága és jártak sorra helyette abortuszra...Nem egyszer és nem kétszer és mindig előadja,hogy hát nem tehet róla. Most akit megerőszakolnak vagy bármi nem tehet róla és írtam is,hogy ha belekényszerülnék,tehát ilyen helyzet lenne. 13# vagyok
2023. szept. 28. 17:24
 15/66 anonim ***** válasza:
92%
Megmondod az orvosnak hogy nem érdekel a szívhang.
2023. szept. 28. 18:44
 16/66 anonim ***** válasza:
9%
15# Szépen lepontoztatok,mert tudatos voltam,te jó ég. :D Attól még mert én tudatosan nem kerülök ilyen helyzetbe,ha rajtam múlik,attól még nem nézek le mást,ha ilyenbe kerül! Vicc ez az oldal komolyan. Vagy azért pontoztatok le,mert azt viszont lenézem,amit anya is csinált? Volt vagy 4 abortusza és egyiknél sem védekeztek direktbe,merthogy drága az óvszer. Jaaa szerintetek ez a normális? :D oké. Írtam,hogy nem tudjuk a kérdező történetét és nem is tartozik ránk.
2023. szept. 28. 18:50
 17/66 anonim ***** válasza:
98%
Múlthéten volt műtétem... Igen, kérdés nélkül felkapcsolta az orvos a szivhangjat, és még a monitort is felem fordította és megmutatta a babát :( papirt kellett vinni róla...
2023. szept. 28. 23:04
 18/66 anonim ***** válasza:
94%

9 nincsen gyermeke....az embrió nem érzékel semmit, és a Néma sikolyban szerkesztett részlet a valóságban nincs, nem sikít fel, és nem is védekezik.

Kedves kérdező, kérlek verd ki a fejedből, hogy ez gyilkosság, meg bűn, és a többi....tudom, nehéz, mert sajnos nagyon sok abortusz ellenes személy létezik, és a nőkbe bele próbálja sulykolni a sok hülyeséget.... De próbáld meg.

2023. szept. 29. 21:45
 19/66 anonim válasza:
95%

Ez Magyarország, ahelyett, hogy értelmes dolgokkal foglalkoznának, inkább azon vannak, hátha valahogy meg tudják alázni az embert még jobban..

A vicces, hogy ez a sok agyhalott ott "fent" azt hiszi, hogy majd tényleg jól elrettentik az abortusztól az ilyen érzelmi zsarolós, agytröszt ölteikkel a nőket, pedig nem. Aki abortuszt akar, az akkor is abortuszra megy, ha fejen állva pörögnek előtte. Amúgy ne ostorozd magad, az abortusz nem gyilkosság, ne vizionálj bele olyat, ami nincs ott.

És ez valójában még csak szívcső pulzálás, a normális, kifejlett, életben maradáshoz szükséges szív jóval később fejlődik ki, így állj hozzá.

2023. szept. 30. 01:53
 20/66 A kérdező kommentje:
Közben történt egy és más és döntöttem, megtartom. Nem a szívhang miatt. A gondolattal nem lennék képes együttélni, hogy lehetne most egy X éves gyerekem de nem, mert annak idején megtettem egy visszafordíthatatlan dolgot. Ettől tiszteletben tartom még ha valaki másképp dönt. Nekem ez nem megy. Köszi a válaszokat.
2023. szept. 30. 02:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!